Vajna Timi köszöni jól van, a milliókról nem beszélt

Szalma Bori

Ennek mi nagyon örülünk és annak is, hogy a legjobb barátnője jól van.

„A legjobb barátnőm tegnap taxival utazott és váratlanul frontálisan nekik ütközött egy autó. Hál’ Istennek néhány sérülésen kívül nem esett komolyabb bajuk. Köszönet az Országos Mentőszolgálat mentőseinek, orvosainak ezúton is! Belegondoltam, hogy én se kötöm be soha magam a taxiban hátul… mivel sok követőm van, így megragadnám az alkalmat, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy MINDIG kössétek be magatokat a kocsiban, buszban, taxiban, überben…!!! Az élet kiszámíthatatlan és ne felejtsétek el, hogy számmisztikailag a 9-es év van, amely rengeteg negatív eseményt, energiát hordoz magában… én is alig várom, hogy vége legyen már ennek a borzalmas évnek”

közölte Timike az Instagram Stoy-ján és azt is megígérte, hogy mindig be fogja kapcsolni a biztonsági övet, mert ugye eddig nem nagyon tette. Sőt! Köszönetet mondott az Országos Mentőszolgálatnak is, hogy gyorsan ott voltak, ahol lenniük kellett.

Timike szerencsére jól van. Hát arról nem írt, hogy  milyen érzés az ország 100 leggazdagabb emberei között lenni. Talán máskor.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .