Bridget Jones újra lecsap

Megosztom

Bulvár pubi

Jön a Bridget Jones naplója 4, ők térnek vissza Renée Zellweger mellett.

Helen Fielding regényének legújabb adaptációjában Zellweger mellett Hugh Grant és Emma Thompson is visszatérnek, mindemellett pedig Chiwetel Ejiofor és Leo Woodall is felbukkannak majd a produkcióban.

A “Bridget Jones naplója” egy nagyon népszerű romantikus vígjátéksorozat, amely Bridget Jones, egy harmincas éveiben járó londoni nő életét követi nyomon, ahogy próbálja megtalálni a szerelem útvesztőjében a helyét, miközben egyensúlyt igyekszik teremteni a karrierje és a személyes élete között. A film alapját Helen Fielding azonos című regénye adja, amely 1996-ban jelent meg és azóta több folytatást is megért.
Az első film, a “Bridget Jones naplója” (Bridget Jones’s Diary), 2001-ben került a mozikba. A főszereplő, Bridget Jones-t Renée Zellweger alakítja, aki díjnyertes alakítást nyújtott a címszerepben. A történet Bridget újévi fogadalmaival kezdődik, amelyek között szerepel, hogy lefogy, abbahagyja a dohányzást, és végre rátalál az igaz szerelemre. A film humoros és szerethető bepillantást nyújt Bridget chaotikus életébe, amely tele van kínos pillanatokkal és szívfacsaró döntésekkel. Bridget szerelmi élete két férfi között bonyolódik, Mark Darcy (Colin Firth) és Daniel Cleaver (Hugh Grant) személyében.


A sorozat második része, a “Bridget Jones: Mindjárt megőrülök!” (Bridget Jones: The Edge of Reason), ahol Bridget és Mark kapcsolata tovább bonyolódik. A film folytatja Bridget szerelmi életének, munkahelyi problémáinak és önértékelési küzdelmeinek bemutatását. Ez a rész is számos vicces és kínos helyzettel szolgál, miközben Bridget megpróbálja megtalálni az életében az egyensúlyt és önmagát.


Tizenkét évvel a második rész után érkezett a harmadik film, a “Bridget Jones babát vár” (Bridget Jones’s Baby), amely új fejezetet nyit Bridget életében. A történet Bridget negyvenes éveiben járva, ismét egyedül találja magát, de ezúttal terhes, és nem biztos benne, ki az apa – Mark Darcy vagy egy új karakter, Jack Qwant (Patrick Dempsey). A film a korábbiakhoz hasonlóan humoros és megható pillanatokkal teli, miközben Bridget a modern női lét komplexitásaival és az anyasággal néz szembe.

A “Bridget Jones” filmek sikere abban rejlik, hogy valósághűen és őszintén mutatják be egy modern nő életét, harcait és győzelmeit. Renée Zellweger karaktere, Bridget, azért vált ikonikussá, mert hibáival és bizonytalanságaival együtt is bátor, szerethető és valódi. A filmek nagyszerűen ötvözik a humor és a romantika elemeit, miközben komoly témákat is érintenek, mint a női önértékelés és az élet céljainak megtalálása.



Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .