Igyekezz, ma jár le a határidő!

Megosztom

Még lehet jelentkezni ágaprításra. Regisztráció március 10-ig a www.komposztmester.hu oldalon.

A II. Kerületi Önkormányzat ingyenes ágaprítási szolgáltatására 2024. MÁRCIUS 3–10. között lehet jelentkezni a www.komposztmester.hu oldalon, a regisztrációkat a rendelkezésre álló pénzügyi keret erejéig tudják fogadni – beérkezési sorrendben. Az űrlap kitöltésekor a jelentkezők részletes tájékoztatást kapnak a szolgáltatás menetéről.

A polgármesteri hivatallal szerződött vállalkozó a jelzett helyszínen felaprítja a kerti munkálatok során keletkező ágakat, gallyakat. A regisztrált lakóknak a kiválasztott időpont előtt legfeljebb 1-2 nappal kell előkészíteni a zöldhulladékot, lemetszeni a levágott gallyakról a nagyobb oldalirányú elágazásokat. A szervezők kérik, hogy az ágakat a vastagabb végükkel egy irányba rendezzék, a könnyebb kezelhetőség érdekében.

Aki nem rendelkezik internet-hozzáféréssel, az Eleőd-Faludy Gabriella komposztálási programvezetőnél telefonon is jelentkezhet munkanapokon 15.00–19.00 óra között a komposztvonal (06 30) 544-8778-as telefonszámán. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy aki teheti, interneten regisztráljon, hiszen a telefonnal szemben az online felület bármikor elérhető.Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .