Megújul a Szilágyi Erzsébet fasor!

Megosztom

Őrsi Gergely

„Fogadjunk örökbe egy méter utat” – Adományszámlát indítottunk, és várjuk elsősorban cégek, vállalatok, felajánlásait a Szilágyi Erzsébet fasor felújítására – erről beszéltem az RTL Híradónak.

Megújul a Szilágyi Erzsébet fasor legrosszabb útszakasza!

A vágányfelújítások elindulása előtt jelentettük be, hogy bár nem a II. kerület feladata lenne, úgy döntöttünk, felújítjuk a Szilágyi Erzsébet fasor legrosszabb útszakaszát. Ezzel hosszú évek adósságát törlesztjük.

Várjuk elsősorban cégek, vállalatok, felajánlásait a Szilágyi Erzsébet fasor felújítására. Örömmel látjuk, ha csatlakoznak például autógyárak vagy teherfuvarozók, sőt akár környékbeli települések önkormányzatai is a felújításhoz. A támogatók megjelenési felületet kaphatnak, melyet látnak a Szilágyi Erzsébet fasoron közlekedők. Ha csatlakozni kívánnak, írjanak a kozosseg@masodikkerulet.hu címre!

Emellett elindítottuk a „Fogadjunk örökbe egy méter utat” számlánkat, ahová bárki elutalhatja felajánlását.

A számlaszám:

BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT

12001008-00201761-08800007

Ahogy ígértük, nem mutogatunk másra, ha szükséges, elvégezzük a feladatot akár mások helyett. Így történik a Szilágyi Erzsébet fasor útpályájának felújításával, hiszen az közigazgatásilag a XII. kerületben van, tulajdonosa a Fővárosi Önkormányzat, kezelője a Budapest Közút Zrt.

A Fővárosi Önkormányzat a forráselvonások miatt nehéz helyzetbe került, ezért nem tudja elvégezni az útfelújítást. Mivel az út állapota egyre romlik, és az erre közlekedők érdekét az útfelújítás szolgálja, ezért a II. Kerületi Önkormányzat elkezdi a Szilágyi Erzsébet fasor felújítását saját erőből, így a legkritikusabb útszakaszok helyreállítása megtörténhet, és biztonságosabban, komfortosabban utazhatnak az erre közlekedők.

Arra is külön figyelünk, hogy az útfelújítás során folyamatosan biztosítsuk a kétirányú forgalmat a vágányfelújítások alatt is.

Az útfelújítási munkálatok várhatóan július második felében kezdődnek, és bízunk benne, hogy ősszel sokkal komfortosabban és biztonságosabban közlekedhetünk a Szilágyi Erzsébet fasoron.



Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .