Szeged, de ez vár Budapesten is, a gázzal sütő pizzásokra?

Megosztom

Brutális! 250-300 ezer helyett 2.3 milliós gázszámlát kalkuláltak Szeged egyik legjobb pizzériájának. Ezt már Botka László Szeged polgármestere sem hagyta szó nélkül, bár Ő semmit nem szokott szó nélkül hagyni.

Botka László

Ennyi. Ez a sors vár mindenkire. A Fidesz azt ígérte, megvéd mindenkit, az ellenzéket vádolta, hogy elveszi a rezsicsökkentést. Mára mindenkinek eljön az igazság pillanata. Szeged önkormányzata az idén jobb helyzetben van, mert az év végéig tartó szerződéseinkkel a régi áron szerezzük be az energiát.

A mostani árakon számolva azonban januártól nem tudjuk miből fizetnénk ki a közvilágítást, intézményeink (a bölcsődék, az óvodák, a kulturális-, szociális- és sport létesítmények) működését. Nagyon aggódunk addig is a szegedi vállalkozások jövőjéért.

Szeged működését minden körülmények között megőrizzük, annak a 36% szegedinek, akik áprilisban a Fideszre szavaztak, csak annyit üzennék: “Ugye megvan, hogy becsapták?!”


Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .