Ovis ágynemű vásárlása Budapesten

Megosztom

Autós, cicás vagy virágos? A Te gyermeked milyen minták között aludna szívesen? Ügyelsz-e arra, hogy a lepedő és a paplan anyaga bőrbarát legyen?

Ilyen és ehhez hasonló kérdéseken is múlik, hogy jól alszik-e éjjel és a délutáni alvás során a kicsi. Aki a fővárosban lakik, nagy óvodás ágynemű választékban kutathat, mégsem mindig egyszerű megtalálni a minőségi kínálatot. Cikkünk a vásárláshoz ad tanácsokat.

Melyek az ovis ágynemű részei?

Mielőtt belemerülnénk a beszerzésbe, fontos tisztázni, mire van szükség pontosan. Lássuk, mit kell mindenképpen megvásárolni!

Párna és paplan szett

Elsőként a párnát és a paplant kell beszereznünk. Az óvodásoknak készült szett természetesen kisebb, mint a normál méret. Az alábbi változatokat érdemes keresni:

  • 100×135 + 40×60 cm
  • 90×130 + 40×50 cm
  • 90×140 + 40×50 cm

Keressük a pamut vagy pamut- műszál anyagú változatokat! Ha indokolt, akkor poratka elleneset válasszunk!

Lepedő

Lepedőből is pamutot érdemes venni, hiszen ez nem irritál, s izzadság esetén is gyorsan szárad. Választhatunk vízhatlan és gumis lepedőt is. Amennyiben keményebb óvodai fektetőre vásárolunk, akkor steppelt derékalj a megoldás. Ebből még mintásakat is találunk, például zsiráfos, baglyos vagy autós verziót.

Ágyneműhuzat

A huzat legyen légáteresztő, könnyen tisztítható és kellemes anyagú! Gyerekek számára a pamut a megfelelő választás. Szövés tekintetében a következőket bátran kipróbálhatjuk:

  • pamutvászon
  • pamut krepp
  • pamut flanel

Az óvodások számára a minta itt is nagyon fontos. Ha megfelelő helyen vásárolunk, még akár az alábbi mintákat is megszerezhetjük:

  • autós
  • tűzoltós
  • tengerész
  • ABC-s

Hol vásároljunk ágyneműt Budapesten?

Ha kialakult az elképzelés, már csak a beszerzés maradt hátra. A kérdés csak az, hol található jó minőségű, bőrbarát és gyermekeknek tetsző ovis ágynemű Budapesten. A hipermarketeken és a lakástextil üzletekben óvodásoknak készült darabok nehezebben akadnak. Ha találunk is ilyet, nem lesz túl nagy a választék. A legjobb megoldás az online rendelés, például az Oviságynemű webshop kínálatából. Itt a fenti kritériumoknak teljes mértékben megfelelő termékpalettát találsz.

Vásárlás Oviságynemű webáruházból

Amennyiben online rendelünk a folyamat egyszerű és gyors. A teljesítési idő legfeljebb 30 nap, de a raktáron lévő termékek hamarabb megérkeznek. Az alábbi szállítási módok kérhetők:

  • GLS futár
  • GLS csomagpont
  • FoxPost

A szállítási módok árai a honlapon megtalálhatók. 30.000 Ft feletti vásárlás esetén a GLS futárral történő szállítás ingyenes.

Oviságynemű elérhetőség

Egy szakmailag felkészült bolt szívesen nyújt segítséget a tökéletes termék kiválasztásában. Ha ovis garnitúrát keresel, a következő elérhetőségeken készséggel segítenek:

Gyermekünk nyugodt és pihentető alvásának záloga a megfelelő ágynemű kiválasztása. Lényeges, hogy a szett minden elemét körültekintően válasszuk ki, s a minta mellett a minőséget is vegyük figyelembe. Budapesten több helyen is vásárolhatunk, de az Oviságynemű webshop kínálata és szakértelme verhetetlen.


Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .