Ma este 8 órától korlátozzák a népligeti felüljáró forgalmát

A népligeti felüljáró állapotfelméréséhez kapcsolódó munkák miatt március 3-án, péntek este 20 órától korlátozzák a híd forgalmát: péntekről szombatra virradó éjszaka mindkét irányban egy-egy sávon lehet közlekedni rajta. Március 4-e, szombat hajnaltól a városközpont felé egy, a kifelé vezető oldalon két sávon lehet haladni a felüljárón.

A felmérésre azért van szükség, hogy a szakemberek pontosabb képet kapjanak a 70-es évek végén épült felüljáró állapotáról. A több hónapon át tartó felmérés ideje alatt két gerendát kibontanak az építmény szerkezetéből, amelyeket laboratóriumban vizsgálnak majd meg. A népligeti felüljáró az érvényben lévő súlykorlátozás betartásával a felmérés idején is biztonságosan használható.

A népligeti felüljáró állapotfelméréséről, illetve az ehhez kapcsolódó munkákról a Budapest Közút oldalán lehet bővebben tájékozódni.

Ferencvárosi magazin Ferencváros közéleti magazinja

  • Mentős egyenruhában kéreget egy férfi Ferencvárosban
    by ferencvarosinfo on 2024.02.29. at 12:02

    A IX. kerületben mentős ruhában kéreget egy ismeretlen férfi. A OMSZ is reagált közösségi oldalán: Bajtársaink szakmai alázata az egész világon elismert, felkészültségük pedig követendő példa számos más mentőszervezet számára. The post Mentős egyenruhában kéreget egy férfi Ferencvárosban appeared first on Ferencvárosi magazin.

  • Veszélyeshulladék-gyűjtés a kerületben
    by ferencvarosinfo on 2024.02.27. at 22:24

    A Budapest Főváros IX. ker. Ferencváros Önkormányzata Városfejlesztési, Innovációs és Környezetvédelmi Bizottsága díjmentes Veszélyeshulladék-gyűjtési akciót hirdet 2014. március 9-én, szombaton 9:00 -13:00 óra között. Helyszínek: A háztartásban feleslegessé váló alábbi hulladékokat gyűjtjük: A gyűjtést The post Veszélyeshulladék-gyűjtés a kerületben appeared first on Ferencvárosi magazin.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .