Ma este 8 órától korlátozzák a népligeti felüljáró forgalmát

Megosztom

A népligeti felüljáró állapotfelméréséhez kapcsolódó munkák miatt március 3-án, péntek este 20 órától korlátozzák a híd forgalmát: péntekről szombatra virradó éjszaka mindkét irányban egy-egy sávon lehet közlekedni rajta. Március 4-e, szombat hajnaltól a városközpont felé egy, a kifelé vezető oldalon két sávon lehet haladni a felüljárón.

A felmérésre azért van szükség, hogy a szakemberek pontosabb képet kapjanak a 70-es évek végén épült felüljáró állapotáról. A több hónapon át tartó felmérés ideje alatt két gerendát kibontanak az építmény szerkezetéből, amelyeket laboratóriumban vizsgálnak majd meg. A népligeti felüljáró az érvényben lévő súlykorlátozás betartásával a felmérés idején is biztonságosan használható.

A népligeti felüljáró állapotfelméréséről, illetve az ehhez kapcsolódó munkákról a Budapest Közút oldalán lehet bővebben tájékozódni.

Ferencvárosi magazin Ferencváros közéleti magazinja

  • Felhívás! Utca takarítás IX. kerület
    by ferencvarosinfo on 2024.04.21. at 11:48

    Tisztelt gépjármű-tulajdonosok, Kedves Lakók! Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy április 22-én, hétfőn 7:00 és 16:00 óra között a Pipa utcában, a Boráros és a Csarnok térenáprilis 24-én, szerdán 7:00 és 16:00 The post Felhívás! Utca takarítás IX. kerület appeared first on Ferencvárosi magazin.

  • Angolozz.hu
    by ferencvarosinfo on 2024.04.17. at 15:39

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik nyelveket szeretnének tanulni. Az online nyelvtanulás egyre népszerűbb világszerte, aminek The post Angolozz.hu appeared first on Ferencvárosi magazin.


Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .