Közlekedés, XXIII. kerület

M0 -További változások

Meg szeretnéd osztani?

A NIF Zrt. beruházásában az M0 gyorsforgalmi út déli szektorában az M6 autópálya és az 51. sz. főút között az M1 autópálya felé vezető oldalon a rekonstrukciós munkálatok a befejezéshez közelednek.

Az építtető NIF Zrt. és a kivitelező STR M0 konzorcium között a szerződés szerinti befejezési határidő 2020. szeptember 2. A felújítás által érintett pálya szakaszon a kivitelezési munkálatok előrehaladtával folyamatosan nyitják meg a bal pálya lezárt szakaszait.

A kivitelező a beavatkozások utolsó ütemeként a jobb pálya oldalon kiépíti a zajárnyékoló falakat és a halásztelki csomópontban a bal pályahidat megszélesíti, befejezi a Soroksári Duna-híd környezetében a pálya betonozását. A munkálatok elvégzéséhez azonban további – tervezetten az eddigieknél rövidebb szakaszokat érintő, sávszűkítés nélküli – forgalmi változtatásokra számíthatnak a közlekedők.

Az ideiglenes forgalmi ütemekhez kapcsolódó korlátozásokról, illetve azok megszüntetéséről, valamint az autóút aktuális forgalmi helyzetéről a közlekedők a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának weboldalán, a www.utinform.hu-n tájékozódhatnak.

Érdekel minket az ön véleménye is

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

8 + hat =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..