Ünnepi közlekedés

A BKK az év végi ünnepek idején az elmúlt években megszokott módon, több forgalmas vonalon a megszokottnál sűrűbb járatindulással biztosítja a közösségi közlekedési szolgáltatást.

Az M3-as metróval az ünnepek idején, január 5-ig minden nap Újpest-központ és a Nagyvárad tér között lehet utazni. Az idei év újdonságaként már december 27-től hosszabb üzemidővel, éjjel 1 óráig jár az M2-es és az M4-es metró, továbbá egész éjjel közlekedik az 5-ös, a 7-es, a 8E és a 9-es busz. A tavalyi évhez hasonlóan szilveszter éjjel egész éjszaka lehet utazni az M2-es, az M3-as (Újpest-központ és a Nagyvárad tér között) és az M4-es metróval, az 5-ös, a 7-es, a 8E és a 9-es busszal, a HÉV-ekkel a szokásosnál lényegesen gyakrabban közlekedő éjszakai járatok mellett. A decemberi ünnepi időszak közlekedési változásairól bővebb tájékoztatás érhető el a bkk.hu/evvege címen. A BKK minden ügyfelének békés, boldog ünnepeket kíván.

Az M3-as metró 2020. január 5-ig minden nap, hétvégén is Újpest-központ és a Nagyvárad tér között közlekedik. A Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között ebben az időszakban továbbra is metrópótló busz viszi az utasokat.

December 21-én (szombaton) és 22-én (vasárnap) a megszokott hétvégi menetrend szerint indulnak a fővárosi közösségi közlekedési járatok, továbbá az elmúlt hétvégékhez hasonlóan a megszokottnál sűrűbben közlekedik a 2-es, a 4-es, a 6-os és a 17-es villamos, valamint a 80-as trolibusz.ű

A teljes tájékoztató elolvasható a bkk.hu oldalán

 

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .