Fidesz közlemény – Újabb megsértése a kampányszabályoknak

Budapest, 2019. október 5., szombat (OS) – Újabb megsértése a kampányszabályoknak

Mint tudvalevő kampánytevékenységet csak és kizárólag az arra kijelölt, illetve nem tiltott területen lehet folytatni. Óbudán az ellenzéki aktivisták, képviselőjelöltek ezt rendre megszegik. Ma délelőtt a III. kerületi Vörösvári úton, a Szent Margit Rendelőintézet parkolójában az ilyenkor szokásos ún. MDF piacon a vásárlókat és az árusítókat inzultálva a piac közepén osztogatták szóróanyagaikat és győzködték a békésen vásárlókat.
A piac területe a piac működése alatt önkormányzati terület, ahol semmilyen kampánytevékenységet nem lehet folytatni!
Erre fittyet hányva első körben a baloldali ellenzéki aktivisták, majd másodjára a közben a helyszínre érkezett Karácsony Gergely ellenzéki polgármester-jelölt és a kerületi baloldali képviselőjelöltek is betódultak a vásárlók közé. A Piacfelügyelőség felszólítására végül elhagyták a piac területét.
Ismételten felszólítjuk a baloldali ellenzék kerületi képviselőit és Kiss László III. kerületi baloldali polgármester-jelöltet, hogy legalább igyekezzenek tartani magukat a nemrégiben aláírt együttműködéshez, amelyben biztosították az óbudaiakat arról, hogy a kampányidőszakban etikus magatartást tanúsítanak, és ne hozzák újra és újra kellemetlen helyzetbe főpolgármester-jelöltjüket, Karácsony Gergelyt, aki nyilvánvalóan nem ismeri sem a helyi viszonyokat, sem pedig az általános érvényű kampányszabályokat.

FIDESZ III. Kerületi Szervezete
Kiadó: Fidesz

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .