Elkészült az új zebra az Astorián

Megosztom

Akadálymentesen, kényelmesen és gyorsabban lehet átkelni a felszínen a Rákóczi úton. Közel hat évtized után van itt újra zebra az Astorián, ezzel a Közösségi Költségvetés újabb népszerű ötlete valósult meg.

Több mint 60 éves adósságát törlesztette a Főváros: új gyalogoskapcsolat jött létre Budapest egyik kiemelt jelentőségű csomópontjában, az Astoriánál. A Múzeum körút és a Károly körút járdáit összekötő gyalogátkelő használatával gyorsabban és akadálymentesen lehet átkelni a VII. és a VIII. kerületet elválasztó Rákóczi úton.

A beruházás révén nem csak jelzőlámpás gyalogos-átkelőhely létesült a Rákóczi úton a Múzeum körút és a Károly körút járdáit összekötve, de süllyesztett szegélyű, taktilis figyelmeztető és tájékoztató jelekkel ellátott burkolat segíti az akadálymentes és biztonságos közlekedést, a Rákóczi úton új középsziget épült, amely elsősorban közlekedésbiztonsági szerepet tölt be, és a zavartalan közlekedés biztosításáért a Blaha Lujza tér irányú buszmegálló a korábbi helyénél előrébb került.



Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .