A kétarcú Fidesz és a gumicsont – avagy a kőbányai Dr. Jekyll és Mr. Hyde

Megosztom

Szárnyas Hangya

Nincs két baloldal, egy baloldal van és az a rossz. Valami hasonló kommunikációval igyekszik saját maga bénázásait palástolni a Fidesz, no, meg a jól megszokott tereléssel. Avagy a kőbányai Dr. Jekyll és Mr. Hyde

Az utóbbi években sajnos megszokott kommunikációjává vált a Fidesznek a gumicsont bedobása a köztudatba. Lelkes képviselők saját. és sokszor más képébe bújva a Facebookon osztják a propagandát, megfigyelhető módon mindig egy fontos és fájó jogszabály illetve törvénymódisítás alkalmazása előtt, és még utána.

Példákat tudnék felmutatni a kerületi önkormányzat berkein belül, hogy kik azok a személyek, akik álarc mögé bújva – hamis Facebook profil – segítségével szédítik a választókat, mindenféle hülyeségekkel elterelve a figyelmet a szeptemberben majd kézhez kapott számlákról. Mert az bizony sokunknak fog fájni.

A társaság egyik lelkes tagja, aki kb. másfél éve került be az egyik kerületi bizottságba, nem más H. Ricsike úr és kedves felesége, H. Réka. Richárd örökölte meg a bizottsági tagságot, mert sajnos elődjét a Covid vitte el. H. úr az elmúlt másfél évben nem sokat – egyszer sem – vett részt tevékenyen a bizottsági üléseken, inkább a telefonját nyomogatta.

Bár, mondhatjuk, hogy az a munkája, hiszen feleségével egyetemben lelkesen osztogatója a kormánypropagandát a kerület szinte összes csoportjában. Tán a széket is ezért kapta? Nem mondok semmit, sőt, akár még meg is érthetném. Őt.

Viszont annál kevésbé értem meg dr. Pap Sándor úr közös többszörösét. Ő az, aki Ferenczi Zita néven a saját marhaságait osztogatja álnéven. Ő egy képviselő-jelölt. Volt. Mint olyan valaki, aki áprilisban Arató Gergely ellen indult a választásokon. Egy komoly ember, álarc mögé bújva. Sőt! Képes magával is beszélgetni. Az alábbi fotó pontosan mutatja kik vannak benne ebben a körben, kik lájkolgatják már kötelezően egymást, és kik képesek arra, hogy tudathasadással, két ember képében hogyan lehet élni és kommunikálni.

És ez így van minden kerületben.

Mit lehet tenni a kormányoldal propaganda gépezetével szemben?

Először is nem kell lehajolni a gagyiért. Fórumot találni, létrehozni a valós és igaz híreknek, ott megosztani, közzé tenni, elmagyarázni és felvilágosítani. Budapesten és vidéken egyaránt.

Úgyhogy kedves Barátaim, mondhatni elvtársaim, hagyjuk a gyermekded játékot az óvodásokra és MI nézzünk előre.


Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .