Nem tudták megmenteni az orvosok a kisbuszban hagyott gyermeket

Mint azt a megyeinfo.hu egy gyermeket hagytak egy kisbuszban Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik teleülésén.

Bekövetkezett a legrosszabb. A kisfiú életét már nem tudták megmenteni.

A település honlapján egy rövid tájékoztató illetve részvétnyilvánítás jelent meg az esetről

“Tomajmonostora Községi Önkormányzat és Intézményei minden kollégája nevében mély sajnálatunkat fejezem ki a család felé a Tomajmonostorán történt eseményeket illetően. Lehetőségeinkhez képest minden támogatást megadunk számukra. Ezen sajnálatos eset körülményeit a rendőrség és belső eljárás keretében az önkormányzat is vizsgálja. Bővebb tájékoztatást az eljárások lezárása után tudunk adni. Fazekas Szabolcs polgármester”

A Karcagi Rendőrkapitányság még szerdán indított nyomozást foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt, és egy ötvenhat éves kunhegyesi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

Jász-Nagykun-Szolnok megye Archives – Magyarország megyei hírei Minden megye egy helyen – No, meg sok minden más

  • Kisbuszban felejtették a gyermeket
    by megyeinfo on 2022.06.08. at 14:08

    Életveszélyes állapotban vittek kórházba egy négyéves kislányt, akit egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá.     Kardos József, az OMSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei vezető mentőtisztje az MTI-nek megerősítette: a mentők a kislányt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vitték kórházba, Debrecenbe.    A megyei rendőr-főkapitányság az MTI-vel azt közölte, hogy még The post Kisbuszban felejtették a gyermeket appeared first on Magyarország megyei hírei.

Hozzászólok