Újabb pedofil a közéletben?

Megosztom

Ugye ameddig nincs jogerős bírósági végzés, addig mindenkit megillett az ártalmatlanság vélelme. Mondják. Ennek ellenére már a fél média úgy tudja, hogy a 13 éves iskolás lány megrontója a Fidesz egyik volt kerületi képviselője. Lehet.

Mire gondolhat olyankor az elkövető, amikor elkövet? Hogy soha nem derül ki?

Jelenleg az üllői önkormányzatánál vállal szerepet: a környezetvédelmi bizottság munkáját segíti külsősként.

Hát akkor nézzük.

Alfahír:

Tímár László korábbi VII. kerületi fideszes önkormányzati képviselő lehet az az általános iskolai tanár, akit szexuális visszaéléssel és kiskorú veszélyeztetésével gyanúsított meg a rendőrség.

Elsőként a Blikk számolt be arról, hogy egy Pest megyei általános iskola 56 éves tanára szexuális kapcsolatba lépett egyik 13 éves diákjával, de nem nevezték meg sem a várost, sem az iskolát, sem az érintett pedagógust. Ellenben több, visszafejthető utalás mellett leírták, hogy egy korábbi, budapesti fideszes önkormányzati képviselőről van szó, aki egy Pest megyei város egyik bizottságának külsős tagja, az ügyben pedig a rendőrség eljárást indított, az Emmi-től is megerősítést kaptak az esetről, valamint az iskola igazgatója sem cáfolta az értesülést.

Ellenszél:

Szexuális visszaéléssel és kiskorú veszélyeztetésével meggyanúsították azt az 56 éves fideszes politikust, aki korábban az egyik budapesti kerület képviselő-testületének a tagja volt.

Demokratikus koalíció:


Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .