Lelőtt egy kutyát egy zalai férfi, őrizetbe vették

Őrizetbe vettek egy 67 éves iklódbördőcei férfit, aki a gyanú szerint engedély nélkül tartott fegyverével lőtt agyon egy kutyát – tájékoztatott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

    A rendőrséget arról értesítették, hogy a település egyik templománál egy elpusztult kóbor kutyát találtak. A kirendelt állatorvos szerint az ebet nyakon lőtték.


    A Lenti Rendőrkapitányság rendőrei azonosítottak egy helyi férfit, akinek lakhelyén pénteken engedély nélkül tartott kispuskát, egy pisztolyt, hangtompítót, valamint lőszereket találtak, amelyeket lefoglaltak.
    A férfit előállították, állatkínzás és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Zala megye – Zala megye közéleti portálja Minden megye egy helyen – No, meg sok minden más

  • Tűzben lelte halálát Boncodföldén
    by megyeinfo on 2022.04.23. at 17:47

    Meghalt egy ember a Zala megyei Boncodföldén, egy kigyulladt faépületben – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.     Azt írták, a község Panoráma utcájában egy húsz négyzetméteres fatároló gyulladt ki szombaton kora délután.         Tizenkét zalaegerszegi hivatásos tűzoltó három járművel vonult ki a helyszínre, rövid időn belül eloltották a lángokat. A tűzeset The post Tűzben lelte halálát Boncodföldén appeared first on Magyarország megyei hírei.

  • Két megyében is lekapcsolták őket
    by megyeinfo on 2022.02.05. at 13:56

    Két férfit és egy nőt fogtak el Zalában és Vas megyében a rendőrök, a gyanúsítottaknál mintegy három kilogrammnyi kábítószert találtak. Összehangolt akció során a Terrorelhárítási Központ, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, a nagykanizsai, a keszthelyi és a zalaegerszegi rendőrkapitányság munkatársai szerdán fogtak el egy 29 éves söjtöri férfit a 74-es és The post Két megyében is lekapcsolták őket appeared first on Magyarország megyei hírei.

Hozzászólok