Közélet

Fidesz: Czeglédy Csaba és “bandája” mindent megtesz

Távfelügyelet Pécel
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Olvasási idő: 11 perc

A Fidesz szerint Czeglédy Csaba és “bandája” mindent megtesz, hogy lassítsa és gátolja az igazságszolgáltatást és a bírósági eljárást.

    Budai Gyula szerdán az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában felidézte: Gyurcsány Ferenc adócsaló ügyvédjét, Czeglédy Csabát kétszer már elítélte a bíróság adócsalásért. Czeglédy Csabának most újra bíróság elé kell állnia, mivel a vád szerint diákszövetkezeteken keresztül szivattyúzta ki a pénzt, kihasználva és megkárosítva ezzel a jóhiszemű diákokat.
    A kormánypárti politikus rámutatott: az eltűnt hatmilliárd forintról a mai napig nem lehet tudni, hogy hova került. Az sem zárható ki, hogy a DK és az MSZP pártkasszájába vándoroltak ezek a pénzek – jegyezte meg.
    Hozzátette: kedd óta az is nyilvánvalóvá vált, hogy Czeglédy Csaba és bandája mindent megtesz annak érdekében, hogy lassítsa és gátolja az igazságszolgáltatást és a bírósági eljárást.
    Ezt bizonyítja az is, hogy kedden sem tartottak érdemi tárgyalást, mert egyetlen vádlott sem jelent meg. Eközben Czeglédy Csaba – Facebook bejegyzésének tanúsága szerint – “kedélyesen futóedzést tartott”. Ez is mutatja a gátlástalanságát – mondta Budai Gyula
    A fideszes politikus szerint sokat mondó az is, hogy Gyurcsány Ferenc továbbra is kiáll az adócsaló ügyvédje, Czeglédy Csaba mellett. Ezt bizonyítja, az is, hogy a szombathelyi választókerületben jelöltként fogják indítani Czeglédyt – mutatott rá.

Közélet

Kormányváltás Magyarország Politikai és közéleti magazin

 • Tollra fel!- népszavazási idény köszöntött az országra
  by kormanyvaltas on 2021.07.30. at 15:16

    Szájmon Templár Az NVB összesen 11 népszavazási kérdésről határozott július 30-án. Egy kalappal elmeszeltek költségvetési kérdésre hivatkozva, ugyanis olyan kérdésekben nem lehet népszavazást kiírni. A Thürmer-féle Munkáspárt többet is beadott, egyet elfogadtak – írta meg a telex.hu de nem ezt: Egyetért-e Ön azzal, hogy az Alaptörvény, Szabadság és felelősség The post Tollra fel!- népszavazási idény köszöntött az országra appeared first on Kormányváltás Magyarország.

Ezt is olvassa el!

Hozzászólások