Foci – MK döntő korlátozott nézőközönséggel

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szombaton közölte, hogy kedden 10 órakor indul a jegyértékesítés a Magyar Kupa szerdai döntőjére, amelyen – a kormány döntését követően, rendkívüli óvintézkedések mellett – korlátozott számban a kispesti és a mezőkövesdi szurkolók is jelen lehetnek a Puskás Arénában.

Hirdetés

Az MLSZ honlapja kiemelte: a szurkolók online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon klubhovatartozástól függően a számukra kijelölt szektorokba vásárolhatnak belépőket a 20 órakor kezdődő Budapest Honvéd-Mezőkövesd Zsóry FC kupadöntőre.
A tavalyi, MOL Fehérvár-Budapest Honvéd (2-1) döntővel kapcsolatban emlékeztettek: akkor 15 ezren drukkoltak a helyszínen, a Groupama Arénában, erre viszont “a vírusjárvány miatti intézkedések árnyékában még a nemzeti stadion megnyitásával sincs lehetőség”.
Kiemelték: a jegyek megváltásához személyes adatok megadása szükséges, egy szurkoló összesen négy belépőt vásárolhat. A jegyeket négy árkategóriában, 1500-4000 forintig lehet megvásárolni.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .