Felhívás

Megosztom

Védőfelszerelések gyártásához keresünk vállalkozásokat

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamaránál annak érdekében szervezzük át tevékenységünket, hogy a koronavírus miatt kialakult válsághelyzetben hatékony támogatást tudjunk adni a budapesti vállalkozásoknak, valamint segítsük a Kormányzat munkáját a vírus terjedésének megfékezésében.

Területi kamaraként felelősségünk, hogy összefogjuk a budapesti vállalkozásokat ebben a rendkívüli helyzetben, és feltárjuk azokat a szabad termelő kapacitásokat, amelyeket a koronavírus elleni védekezés szolgálatába lehet állítani.

A védekezésben nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű védőfelszerelés és fertőtlenítőszer álljon rendelkezésre. Kérjük olyan vállalkozások jelentkezését, amelyek tevékenységükből kifolyólag részt tudnak vállalni olyan eszközök készítésében, gyártásában, mint

  • Védőruha
  • Szájmaszk
  • Gumikesztyű
  • Kézfertőtlenítő folyadék
  • Fertőtlenítő spray

Amennyiben az Ön vállalkozása rendelkezik ilyen szabad gyártói kapacitással és együttműködne az Operatív Törzzsel, kérjük jelentkezzen a felajanlasok@bkik.hu e-mail címen.

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara – #együttvagyunk


Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .