III. kerület, Kerületi hírek

Különleges sajtótájékoztatót tartottak csütörtök délután az Esernyősben

Meg szeretnéd osztani?

Különleges sajtótájékoztatót tartottak csütörtök délután az Esernyősben. Az idén 50 éves Óbuda Fotóklub Egyesület elindította autista fotóscsoportját.

A sajtótájékoztatón dr. Kiss László polgármester mellett részt vett több önkormányzati képviselő is, akik fontosnak tartják az egyesület kezdeményezését.
Az eseményen bemutatták a fotózni szerető és azt művészi szinten művelő embereket, akik autizmussal élnek. Az egyesület célja, hogy az Óbudán már meglévő csoportot országos hálózattá bővítsék és bekapcsolják a „csapatot” az országos amatőr fotós mozgalomba, annak pályázataiba és a legtehetségesebb fotósokkal megjelenjenek az országos és a nemzetközi mezőnyben is.
Legfőbb céljuk: „Megmutatni a világot, ahogy Ők látják!”

Bemutatkoztak természetesen a csoport tagjai is, akiknek munkáiból válogatásokat vetítettek ki a szervezők, s egyben megköszönték a Nikon támogatását, mivel a cég 3 professzionális fényképezőgéppel támogatta a csoportot, akik fotós sétákon használhatják az eszközöket, amihez profi mentorok szakmai támogatását kapják az egyesület tagjainak személyében.

A sajtótájékoztatóra eljöttek olyan neves fotográfusok is, mint Keleti Éva, Módos Gábor és Tóth József Füles.

Érdekel minket az ön véleménye is

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

négy × kettő =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..