Különleges sajtótájékoztatót tartottak csütörtök délután az Esernyősben

Megosztom

Különleges sajtótájékoztatót tartottak csütörtök délután az Esernyősben. Az idén 50 éves Óbuda Fotóklub Egyesület elindította autista fotóscsoportját.

A sajtótájékoztatón dr. Kiss László polgármester mellett részt vett több önkormányzati képviselő is, akik fontosnak tartják az egyesület kezdeményezését.
Az eseményen bemutatták a fotózni szerető és azt művészi szinten művelő embereket, akik autizmussal élnek. Az egyesület célja, hogy az Óbudán már meglévő csoportot országos hálózattá bővítsék és bekapcsolják a „csapatot” az országos amatőr fotós mozgalomba, annak pályázataiba és a legtehetségesebb fotósokkal megjelenjenek az országos és a nemzetközi mezőnyben is.
Legfőbb céljuk: „Megmutatni a világot, ahogy Ők látják!”

Bemutatkoztak természetesen a csoport tagjai is, akiknek munkáiból válogatásokat vetítettek ki a szervezők, s egyben megköszönték a Nikon támogatását, mivel a cég 3 professzionális fényképezőgéppel támogatta a csoportot, akik fotós sétákon használhatják az eszközöket, amihez profi mentorok szakmai támogatását kapják az egyesület tagjainak személyében.

A sajtótájékoztatóra eljöttek olyan neves fotográfusok is, mint Keleti Éva, Módos Gábor és Tóth József Füles.


Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .