Anastaciánál újra mellrákot diagnosztizáltak

Megosztom

Ismét mellrákot diagnosztizáltak Anastaciánál, az énekesnő ezért lemondja az It’s A Man’s Worldcímű európai turnéja fellépéseit. A hírt az LS koncertszervező ügynökség jelentette be csütörtökön. Tíz évvel azután, hogy az énekesnő látszólag legyőzte a betegséget, a rák visszatért. „Nagyon sajnálom, hogy csalódást kell okoznom fantasztikus rajongóimnak, akik nagyon várták a turnét” – írta Anastacia a hivatalos közleményében.

Az énekesnő elhatározta, hogy szembeszáll a betegséggel, célja, hogy legyőzze a mellrákot és újra teljesen meggyógyuljon. Anastacia turnéja április 6-án indult volna Londonból. Magyarországhoz legközelebbi fellépését április 20-án Bécsbe tervezték. Az elővételben megvásárolt jegyet visszaválthatók.

Anastacia eddig több mint 30 millió lemezt adott el világszerte, 2001-ben pedig a „Világ legkelendőbb új női művészének” nevezték el. Legismertebb slágerei az „I’m Outta Love”, a “Paid My Dues”, a „One Day In Your Life” és a „Sick and Tired”. Az énekesnő „Not That Kind” albumáról a 2000-ben kiadott „I’m Outta Love” az év legkelendőbb slágere volt.


Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .