A Blaha Lujza tér környékén szúrták ki a gyanús társaságot a zsaruk

Megosztom

Térfigyelő kamerán figyelt fel október 21-én a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozója pszichoaktívanyag-fogyasztókra a Blaha Lujza tér környékén, akik üvegpipából szívták a kristályt. Értesítette a járőröket, akik elfogták a társaságot.

 A VIII. kerületben, a Blaha Lujza tér környékén szúrták ki a gyanús társaságot a zsaruk.

– Megjelent a kerületben a kristály néven ismert pszichoaktív anyag, amelyet úgy használnak, hogy a dohányboltban kapható pipába beletöltik, majd alulról meggyújtják, és a keletkezett gőzt beszívják – mondja Méhes Tímea főtörzsőrmester, a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozója. – Október 21-én a térfigyelő kamerákat néztük, amikor felfigyeltünk egy négyfős társaságra, amely egy eldugottabb, parkos részen ült a Blaha Lujza térhez közel. Leültek egy padra, majd miután egyikük megtöltötte a pipáját valamilyen anyaggal, megkínálta vele a többieket is. Mivel feltételezhető volt, hogy kristályt fogyasztanak, értesítettem a szolgálatban lévő járőr kollégákat, akik azonnal a helyszínre indultak – írja a police.hu 

A kiérkező zsaruk igazoltatták a négyfős társaságot, majd L. Kálmán (43) ruhájában három pakett fehér, kábítószergyanús anyagot találtak. Ezt követően előállították a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Cselekményét részben elismerte.

L. Kálmánt csekély mennyiségű, kínálással vagy átadással elkövetett kábítószer-kereskedelem vétségének elkövetésével gyanúsítják. Jelenleg szabadlábon védekezik.



Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .