Az “Ezüst Hajó” ugyan több helyen is léket kapott, de még a rekeszek zárnak

Megosztom

Arold Péter

Vitézy Dávid a közlekedésért felelős államtitkár, minisztere után szintén benyújtotta a lemondását. Többet nem is tehetett, hiszen ahol Ő államtitkár volt, ott az egyik luk.


Lázár kapta meg a kinevezést, amit nagy elődje Széchenyi aki akkoriban a közlekedésért felelt- azért nem szeretném a két államférfit egymás mellé tenni, sőt! – szavaival köszönt meg.

Vitézy Dávid államtitkársága alatt sok új valósult meg és úgy gondolja a közösségi közlekedés ügyét jó irányba terelte, ám kíváncsi leszek meddig marad poszt nélkül.

Lázár tevékenységét a dohány és a szerencsejáték üzletben ismerjük. Attól félek, hogy képes lesz hídpénzt szedetni…

Az államtitkár lemondását a korábbról Vitézyhez köthető Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) jelentette be, amely azt írta: Palkovics lemondásával a közlekedéspolitika Lázár János minisztériumához kerül át. 

A helyzet miatt ma 13 órakor Vitézy Dávid közlekedésért felelős államtitkár összehívta a minisztérium vezető munkatársait, bejelentette lemondását, majd távozott. Ideiglenesen Kállai Éva helyettes államtitkár viszi az ügyeket, 48 óra van az átadás-átvételre

– írták. 

Bár Vitézy nem lemondásról, hanem távozásról beszélt közösségi oldalán, ami ugye nem ugyan az.

Palkovics László miniszter lemondásával a Technológiai és Ipari Minisztérium megszűnik, ezáltal az eddigi közlekedési államtitkári feladataim is véget érnek. A közlekedési szakterület felügyelete az új kormányzati feladatmegosztás szerint Lázár János minisztériumához kerül át.

Címlapfotó: Vitézy Dávid Facebook oldala


Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .