Egy bukott tulajdonos volt cége kapta meg a parkolási bizniszt Zuglóban

A XIV. kerület ismét a C-Ware kft-t bízta meg a parkolóautomaták „üzemkész állapotának biztosításával”, így a naponkénti ellenőrzésre, karbantartásra, eseti hibaelhárításra, vandalizmusból eredő rongálások megszüntetésére kötött szerződés egy évre szól, értéke nettó 168,7 millió forint.

A parkolási biznisz nagy biznisz. Főleg, szeptembertől, amikor brutálisan emelkednek a díjak, más ás más zónák lesznek kialakítva, különböző tarifákkal, és ezt tetézve az időzóna is kitolódik. A Belvárosban.

A parkoló automaták felügyeletével azt a a C-Ware Kft. -t bízták meg aki fővárosi parkolási piacon korábban egyeduralkodónak számító, később perbe vont Centrum Parkoló Kft. tulajdonosához, a csalásért jogerősen elítélt Kupper Andráshoz (egy azonos nevű fideszes politikus nagybátyjához) köthető.

Hogy a cégvezetője már más?

„Nem volt választásunk. Nem hosszabbítottuk meg a szerződést, inkább új közbeszerzési eljárást indítottunk. A tenderre egyetlen ajánlat érkezett, a C-Ware Kft-től. Az új szerződés egy évre szól, addig megpróbálunk egy jobb konstrukciót kidolgozni” 

Válaszolt a Népszava kérdésére Horváth Csaba Zugló polgármestere.

Hozzászólok

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .