Online kiállítással jelentkezik a MAOE Iparművészeti Tagozata

Az iparművészet sokféle szakágából érkező alkotók munkáit vonultatja fel Napról Napra címmel január 13-tól a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete (MAOE) Iparművészeti Tagozatának online kiállítása.

A MAOE Iparművészeti Tagozata hetedik éve állít ki a szentendrei MANK Galériában. Az idei tárlatot a járványhelyzet miatt a MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. honlapján

(www.alkotomuveszet.hu) rendezik meg, a kiállításhoz azonban nyomtatott katalógus készül magyar és angol nyelven – közölte a MANK az MTI-vel.     

A közlemény szerint a kiállító művészek az iparművészet sokféle szakágát képviselik: a látogatók Attalai Zita textilművész, Fodor Györgyi Szeréna fotóművész, Gspann Zsuzsa textilművész, Jermakov Katalin ötvösművész, Káldor Kata grafikusművész, Kocsor Eszter Sára ötvösművész, Lencsés Ida kárpitművész, Lőrincz Attila grafikusművész, Rékasy Bálint ötvösművész, Sándor Eszter ötvösművész, Stomfai Krisztina ötvösművész, Szabó Verona textilművész, Szalma Ágnes textilművész, valamint Tóth Tamás grafikusművész munkáival találkozhatnak a tárlaton.


    A Lencsés Ida kárpitművész által rendezett online kiállítás február 14-ig lesz elérhető.

Kultúra

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .