Díszgránit. Forradalom a dekorációban

A gránit varázsa a mindennapokban

Egy új gránitfelület megmunkálással mutatkozik be egy hazai vállalkozás. Termékeik díszítő jelleggel szállodák, irodaépületek, de akár kertek díszítőelemi is lehetnek. Megálmodója a Stone and Home Kft.

Néhány fontos információ gyűjtöttünk össze a termékről:
Az általunk feldolgozott és osztályozott natúr kövek a saját fejlesztésű technológiának köszönhetően olyan egyedi optikai megjelenést kapnak, amelynek köszönhetően a vásárló teljesen új megjelenést tud adni környezetének.
A STONOCOAT technológia lehetővé teszi, hogy a kövek a natúr formák megőrzése mellett a matt hatással ellentétben csillogjanak és a színek intenzívebbé váljanak.
A kövek mindig azonos színűek maradnak, nem függ a megjelenés a csapadéktól: nálunk a színek mindig olyanok, mintha vizesek lennének a kövek. És mindezt éveken keresztül tartják, kül- és beltéren egyaránt.
Választékunk az igényesebb vevőkört célozza meg, akik szakítani kívánnak a hétköznapi formákkal és megjelenéssel. Termékeink alkalmazhatóak kertekben, szállodákban, irodaházakban, kiállításokon, dekoráláshoz, kisebb és nagyobb felületeken egyaránt.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .