Construma és OtthonDesign szakkiállítás 2020. október 7-11.

Megosztom

Eredetileg április elsején nyitotta volna meg kapuit az idei Construma és OtthonDesign szakkiállítás, de a járványhelyzet miatt a szervezők júniusra halasztották az eseményt. Ez túl optimista döntésnek bizonyult, így újfent halasztásra kényszerültek. Tájékoztatásuk szerint a kiállítási csokor legújabb időpontja 2020. október 7-11.

A koronavírus-járvány felbukkanása után az egész világon sorban mondták le a nagy tömegeket vonzó eseményeket, így a vásárokat, kiállításokat is. A legnagyobb hazai építőipari és lakberendezési szakkiállítás szervezői is úgy döntöttek, hogy az áprilisra beharangozott Construma és OtthonDesign kiállítást júniusban, a veszélyhelyzet lecsengése után tartják meg. Most ugyanakkor arról tájékoztatták lapunkat, hogy ez az időpont sem tartható, ezért október 7-e és 11-e között tartják meg a rendezvényt.

Hirdetés

Raktárkonténer bérlés Érd

„Bízunk benne, hogy a kiállítást ebben az időszakban már biztonságosan tudjuk megrendezni, a korábbiakban megszokott, alapos előkészítéssel, színvonalas körülmények között. A rendezvény hozzájárulhat a gazdaság, ezen belül az építőipari ágazat lendületesebb újraindításához is, a magunk eszközeivel mindent megteszünk ennek elősegítése érdekében.

A vis maior helyzetből következő halasztás miatt az új, októberi időpontra a kiállítóink szerződései automatikusan érvényesek, a már számlázott és/vagy befizetett előlegeket az új időpontra tesszük át.” – áll a szervezők közleményében olvasható a vgfszaklap.hu internetes szaklapon


Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .