Változik a forgalmi rend az Üllői úton

Ideiglenesen változik a forgalmi rend az Üllői úton a Corvin-negyednél keddtől várhatóan a hónap végéig a 3-as metró felújítása miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton az MTI-vel.

A közleményben azt írták, a Kálvin tér felől érkezők önálló kanyarodó sávon át tarthatnak balra, a József körútra, míg a Nagyvárad tér irányába két, a megszokottnál szűkebb sávon haladhatnak tovább.
A Nagyvárad tér irányából érkezők számára is változik a sávkiosztás: az eddigi kettő helyett egy önálló balra kanyarodó, valamint egy vegyes egyenes és balra kanyarodó sávon tudnak balra, a Petőfi híd felé kanyarodni; emellett egy szintén vegyes egyenes és jobbra kanyarodó sáv lesz kijelölve. A munkaterület mellett 30 kilométer per órás sebességkorlátozást vezetnek be.
A forgalomkorlátozás miatt a Kőbánya-Kispest felé tartó M3-as metrópótló busz és az éjszakai buszok Corvin-negyed megállóját áthelyezték a nagykörúti kereszteződés másik oldalára, a Hőgyes Endre utca torkolata elé – áll a közleményben.

 

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .