Fidesz: várjuk

Nagyon várjuk, hogy érdemi munka kezdődjön Budapesten – mondta a Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportjának vezetője kedden az M1 aktuális csatornán a Karácsony Gergely főpolgármester megválasztása óta eltelt száz napot értékelve.

Láng Zsolt hangsúlyozta: az “óriási, világmegváltó gondolatokkal érkezett” Karácsony Gergely és az új városvezetés az első száz nap alatt hetekig azzal volt elfoglalva, hogy “a DK-nak és Momentumnak meg kellett osztozni a helyeken”, közben a közgyűlési előterjesztések között nagyon kevés konkrétumot láttak.
“Közös érdekünk, hogy Budapesten előrejussunk” – hangoztatta Láng Zsolt, aki szerint például a Lánchíd felújításának ügye fontosabb, mint a fizetésemelések, “látszatintézkedésekre és PR-ra” adott tíz-, húsz-, százmilliós összegeknél.
Láng Zsolt az első száz nap “eufóriája” után higgadtságot, megfontoltságot és valódi tervezést vár a főváros új vezetésétől.

 

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .