Kislányokkal erőszakoskodott, elkapták

Megosztom

A csepeli rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki két kislánnyal erőszakoskodhatott a főváros XXI. kerületében.

A budapesti rendőrök 2023. március 20-án 23 órakor, hajtóvadászatot követően fogták el azt a 33 éves férfit, aki a gyanú szerint aznap 15 óra és 15 óra 45 perc között két kiskorú kislány sérelmére követett el bűncselekményt, egy-egy csepeli lépcsőházban.

A férfit a járőrök előállították, a nyomozók pedig kétrendbeli szexuális erőszak kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként, valamint őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését elismerte. Az eljárás során kiderült, hogy a férfi csak 2023. március 12-én szabadult korábbi büntetéséből – írja a police.hu 

A Ripost részletesen közli a történteket, mi nem tesszük meg, hiszen így is eléggé riasztó történet. Miközben a magyar kormány attól fél, hogy Magyarországon fiatalok nemváltó beavatkozásokért állnak sorba, addig az utcákon történú erőszakos cselekedetek ellen nincs semmiféle iskolai felvilágosítás a lehetséges védekezésekre.


Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .