Gyilkosság II. kerület

Gyilkosság a II. kerületben

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2021. február 1-jén 19 óra 20 perckor érkezett bejelentés, hogy haláleset történt egy II. kerületi lakásban.  

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy nő lakásukban megölte élettársát, majd magával is végezni próbált.

Hirdetés

Takarítás – Duguláselhárítás – Rovarirtás

A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe, a 39 éves nőt a mentők kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indít eljárást.

Hírek II. kerület Hírek II. kerület – A Mi kerületünk – Rózsadomb magazin

 • Fűszernövényvásár a II. kerületben
  by rozsadombinfo on 2022.04.24. at 13:08

  Örsi Gergely, kerületünk polgármestere Facebook oldalán adott helyet egy új kezdeményezés meghirdetésének. Észrevehető, hogy az ellenzéki kerületi vezetésnél előtérbe került a lakossági kapcsolattartás egy új módja, a közvetlen és kötetlen beszélgetés lehetősége. “Újra kedvezményes vásár a II. kerületben – ezúttal fűszernövényvásárt szervezünk április 30-án Sokadik vásárunkat szervezzük a kerületben, és legyen szó almáról, szőregi rózsáról vagy ciklámenről, ezeknek az eseményeknek The post Fűszernövényvásár a II. kerületben appeared first on Hírek II. kerület.

 • Több milliós “időmérők” és luxus utak a vizsgálat eredménye
  by rozsadombinfo on 2022.03.17. at 16:27

  Örsi Gergely, a kerület polgármestere Facebook oldalán számolt be annak a vizsgálatnak az eredményéről, mely az előző vezetés alatt, úgymond Sportcélokra” költött el II. Kerületi Kerületi Sport és Szabadidősport Nonprofit Kft. előző vezetése. A bejegyzést változtatások nélkül közöljük “„Sportcél” – időmérő eszközként könyveltek luxuskarórákat, például Rolexet a II. kerületi sport kft.-nél. És nem ez volt az egyetlen elképesztő költés. Részletek The post Több milliós “időmérők” és luxus utak a vizsgálat eredménye appeared first on Hírek II. kerület.

 • LMP – a fideszes Böröcz László nem méltó, hogy országgyűlési képviselő legyen
  by rozsadombinfo on 2022.03.12. at 16:25

  Az LMP szerint a fideszes Böröcz László nem méltó arra, hogy Budapest 1-es számú választókörzetének országgyűlési képviselője legyen – közölte az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szombaton, a Facebookon közzétett bejegyzésében.     Ungár Péter úgy fogalmazott, Böröcz László olyan időszakban volt része az V. kerületi városvezetésnek, amelyben “rengeteg belvárosi korrupciós ügy volt az ingatlanokkal, és ő ingatlanügyekért felelős alpolgármester volt”.    Kiemelte, a kormánypárti The post LMP – a fideszes Böröcz László nem méltó, hogy országgyűlési képviselő legyen appeared first on Hírek II. kerület.

Hozzászólok