II. kerület, Rendőrségi hírek

Gyilkosság a II. kerületben

Távfelügyelet Pécel
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Olvasási idő: 11 perc

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2021. február 1-jén 19 óra 20 perckor érkezett bejelentés, hogy haláleset történt egy II. kerületi lakásban.  

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy nő lakásukban megölte élettársát, majd magával is végezni próbált.

Hirdetés

Takarítás – Duguláselhárítás – Rovarirtás

A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe, a 39 éves nőt a mentők kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indít eljárást.

 • Vitézy kontra V. Naszályi
  by masodikkerulet on 2021.06.08. at 15:11

  A Budavári Önkormányzat, a Budapesti Közlekedési Központ és a Budapest Közút együttműködésének eredményeképp új végállomási forgalmi rendet vezetnek be a Batthyány téren. Ennek köszönhetően a jelenleginél a gyalogosok igényeit jobban szem előtt tartó és zöldebb környezet születik az I. kerület jelentős közösségi közlekedési csomópontján. A Batthyány tér június 5-én, szombaton kezdődő átalakításának célja, hogy a Budavári Önkormányzattal együttműködve olyan közterület jöjjön The post Vitézy kontra V. Naszályi appeared first on II. kerület – A Mi kerületünk.

 • Fogászati és gyógyszertári asszisztensképzés Budapesten
  by masodikkerulet on 2021.06.03. at 07:56

  Szponzorált tartalom FOGÁSZATI ASSZISZTENS (EGÉSZSÉGÜGYI ASSZISZTENS) 5 0913 03 025 0913 03 02 Tanulj Budapest belvárosában, magasan felszerelt, gyakorlatias környezetben!Fontos, hogy olyan szakmád legyen, amely nemcsak piacképes, de élvezettel, örömmelvégzed majd a munkádat? Nemcsak az elmélet érdekel, de a gyakorlatot is szeretnédelsajátítani? Nemcsak a végzettséget szeretnéd megszerezni, hanem valódi, értékes tudássalakarsz rendelkezni? Szeretnél állami ösztöndíjban részesülni?JELENTKEZZ MOST, hogy ingyen tanulhass! The post Fogászati és gyógyszertári asszisztensképzés Budapesten appeared first on II. kerület – A Mi kerületünk.

 • Átadták az első Szent Kamill-díjakat
  by masodikkerulet on 2021.05.22. at 08:41

  A díjjal kiemelkedően teljesítő mentődolgozók munkáját ismeri el a II. Kerületi Önkormányzat. A Szent Kamill-díj megalapításáról idén januárban született döntés, a díjjal a II. Kerületi Önkormányzat a városrész lakosságáról gondoskodó hivatásos mentődolgozók áldozatos tevékenységét kívánja elismerni anyagilag és erkölcsileg egyaránt. Évente két olyan mentődolgozó kaphatja meg, aki az Országos Mentőszolgálatnak a kerület területén szolgálatot ellátó állományában dolgozik, és aki a The post Átadták az első Szent Kamill-díjakat appeared first on II. kerület – A Mi kerületünk.

Ezt is olvassa el!
0

Hozzászólások