II. kerület, Rendőrségi hírek

Gyilkosság a II. kerületben

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
0 0 vote
Article Rating

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2021. február 1-jén 19 óra 20 perckor érkezett bejelentés, hogy haláleset történt egy II. kerületi lakásban.  

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy nő lakásukban megölte élettársát, majd magával is végezni próbált.

Hirdetés

Takarítás – Duguláselhárítás – Rovarirtás

A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe, a 39 éves nőt a mentők kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indít eljárást.

 • Novák: pénteken érkezik meg a 13. havi nyugdíj első részlete
  by masodikkerulet on 2021.02.12. at 22:36

  Pénteken érkezik meg a 13. havi nyugdíj első részlete, amely átlagnyugdíj esetén 37 650 forint többletet jelent – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter Facebook-oldalán. Novák Katalin emlékeztetett arra, hogy a gazdasági újraindítási akcióterv részeként a kormány fokozatosan visszaépíti a 13. havi nyugdíjat. Idén plusz egyheti, jövőre kétheti, utána háromheti, majd egy teljes havi nyugdíjat kapnak a nyugdíjasok és The post Novák: pénteken érkezik meg a 13. havi nyugdíj első részlete appeared first on II. kerület – A Mi kerületünk.

 • Ki legyen kerületünk díszpolgára?
  by masodikkerulet on 2021.02.02. at 10:07

  A kerület polgárai javaslatot tehetnek arra, hogy idén a képviselő-testület kinek adományozzon díszpolgári címet és II. Kerületért Emlékérmet. A Budapest Főváros II. kerület díszpolgára, posztumusz díszpolgára cím adományozható annak a magyar vagy külföldi állampolgárnak, aki életművével, kiemelkedő munkásságával a kerületben vagy országosan, illetve nemzetközi viszonylatban általános elismerést szerzett, továbbá emberi magatartása alapján köztiszteletben áll, valamint hozzájárult a kerület jó hírnevének The post Ki legyen kerületünk díszpolgára? appeared first on II. kerület – A Mi kerületünk.

 • Gyilkosság a kerületben
  by masodikkerulet on 2021.02.02. at 08:44

  A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2021. február 1-jén 19 óra 20 perckor érkezett bejelentés, hogy haláleset történt egy II. kerületi lakásban.   A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy nő lakásukban megölte élettársát, majd magával is végezni próbált. Hirdetés Takarítás – Duguláselhárítás – Rovarirtás A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe, a 39 éves nőt a mentők kórházba vitték. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi The post Gyilkosság a kerületben appeared first on II. kerület – A Mi kerületünk.

Ezt is olvassa el!
0 0 vote
Article Rating
0

Hozzászólások