Gyilkosság a II. kerületben

Gyilkosság a II. kerületben

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2021. február 1-jén 19 óra 20 perckor érkezett bejelentés, hogy haláleset történt egy II. kerületi lakásban.  

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy nő lakásukban megölte élettársát, majd magával is végezni próbált.

Hirdetés

Takarítás – Duguláselhárítás – Rovarirtás

A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe, a 39 éves nőt a mentők kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indít eljárást.

 • Ellentámadásban a kormánypárt. Gyűjtik, de miért?
  by masodikkerulet on 2021.09.11. at 10:54

  Arold Péter A Fidesz is aláíráskampányba kezdett a választás megnyerése érdekében és Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! mottóval fémjelzett feliratokkal támadnak az aláíró pontokon. Még nem volt példa a magyar közéletben arra, hogy egy kormányzó párt azért gyűjtsön aláírást, hogy ne az ellenzék nyerjen. Persze mindannyian jól tudjuk, hogy ennek a célja kizárólagosan erőfelmérés. Ki áll jobban, melyik párt rendelkezik nagyobb The post Ellentámadásban a kormánypárt. Gyűjtik, de miért? appeared first on II. kerület – A Mi kerületünk.

 • Kelendőek a Margit-negyed önkormányzati ingatlanai
  by masodikkerulet on 2021.07.24. at 11:07

  Minden várakozást felülmúlt az érdeklődés a Margit-negyed meghirdetett ingatlanai iránt, hiszen öt hét alatt több mint 130 pályázat érkezett 22 önkormányzati helyiségre. A napokban elkezdődött a május 31-ig beérkezett pályázatok elbírálása, és hamarosan újabb ingatlanokat hirdetnek meg. A II. Kerületi Önkormányzat 2020 őszén hirdette meg Margit-negyed programját, mely a Margit-körút és közvetlen vonzáskörzetének kulturális és gazdasági újrapozicionálását tűzte ki célul. The post Kelendőek a Margit-negyed önkormányzati ingatlanai appeared first on II. kerület – A Mi kerületünk.

 • Vitézy kontra V. Naszályi
  by masodikkerulet on 2021.06.08. at 15:11

  A Budavári Önkormányzat, a Budapesti Közlekedési Központ és a Budapest Közút együttműködésének eredményeképp új végállomási forgalmi rendet vezetnek be a Batthyány téren. Ennek köszönhetően a jelenleginél a gyalogosok igényeit jobban szem előtt tartó és zöldebb környezet születik az I. kerület jelentős közösségi közlekedési csomópontján. A Batthyány tér június 5-én, szombaton kezdődő átalakításának célja, hogy a Budavári Önkormányzattal együttműködve olyan közterület jöjjön The post Vitézy kontra V. Naszályi appeared first on II. kerület – A Mi kerületünk.

Hozzászólások