Egészségügy

Fordulat a Zacher-botrányban: itt a minisztérium válasza

Blikk információ – Mint a Blikk is megírta, Zacher Gábor ma váratlanul beadta a felmondását,mondván, képtelen folytatni a munkát a Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetőjeként. Az addiktológus szerint személyügyi és tárgyi krízis alakult ki a kórházban az elmúlt években, ami a munkavégzést és ezzel a betegeket is veszélyeztette. A szakember megerősítette, hogy kilenc orvos távozott, ezt kérdésünkre a honvédelmi minisztérium korábban még tagadta.

Au ügyben a  Blikk megkereste  a minisztérium kommunikációs osztályát, ahonnan meglepő választ kaptunk. Eszerint Zacher hónapokon belül így is, úgy is távozott volna. „Dr. Zacher Gábornak a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Sürgősségi Betegellátó Centrum vezetőjének a szerződése 2018 végén lejár. Arról, hogy azt nem hosszabbítják meg, már korábban döntés született” – olvasható a válaszlevélben.

Az HVG-vel Zacher is közölte, hogy éjféltől felmentették a munkavégzés alól,pedig a felmondási ideje októberig tartott volna.

Ha tetszett oszd meg ismerőseid között!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés