Közlekedés, VIII. kerület

Villamospálya felújítás az Orczy téren és környékén

Folytatódik a vágányfelújítás a VIII., Orczy téren és környékén; a Fiumei út–Orczy út útvonalon a Baross utcánál és a Salgótarjáni utcánál irányonként egy sáv járható. 

A Fiumei útról nem lehet balra kanyarodni a Kőbányai útra, ezt a csomópont után, a benzinkút előtt tehetik meg. A Dobozi utcát egyirányúsították a Magdolna utcától a Teleki László térig. A Teleki László teret lezárták a Dobozi utca és Fiumei út között. A Fiumei út szervizútjának egyirányúsága megfordult a Teleki László tér mentén, ezen haladva és a teret megkerülve lehet eljutni a Népszínház utca belső szakaszára.

A 28-as és a 28A villamos nem jár a Blaha Lujza tér és a Kőbányai út 21. között. A 62-es villamos nem közlekedik. A pótlóbusz a Blaha Lujza tér (Népszínház utca) és a Kőbányai út/Könyves Kálmán körút között módosított útvonalon jár, a külső végállomás felé a Magdolna utca megállót nem érinti. A 9-es autóbuszmindkét irányban megáll a Kőbányai út 21. megállóban.

VÁRHATÓ VÁLTOZÁSOK:
Április 13-14-én, a hétvégén a 24-es villamos helyett pótlóbusszal lehet utazni a Keleti pályaudvar és a Nagyvárad tér között. A 28-as, a 28A és a 37A villamos nem jár a Kőbányai út 21., illetve a Magdolna utca és a Blaha Lujza tér között. Pótlóbusz szállítja az utasokat a Blaha Lujza tér (Népszínház utca) és a Kőbányai út/Könyves Kálmán körút között, de a pótlóbusz terelt útvonalon közlekedik, befelé nem érinti a Teleki László tér, kifelé pedig Magdolna utca megállót. A 9-es autóbusz mindkét irányban megáll a Kőbányai út 21. megállóban.

Ha tetszett oszd meg ismerőseid között!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés