Police, XI. kerület

Becsapták a csalót!

A rendelkezésre álló adatok szerint egy eddig ismeretlen személy 2018. október 27-én hajnalban felhívott egy újbudai asszonyt, és a fiának kiadva magát azt állította, hogy egy balesetben összetört egy drága autót, ezért ki kell fizetnie a tulajdonosnak kettő- hárommillió forintot.

A nő rájött, hogy nem a fiával beszél, ezért megpróbált időt nyerni és úgy tett, mintha megszámolná az otthon tartott pénzét, de valójában a rendőrséget értesítette egy másik telefonról. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység- irányítási Központ ügyeletese fogadta a hívást, aki azonnal értesítette a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozóit, valamint a XI. kerületi Rendőrkapitányság munkatársait.

A sértett és az ismeretlen férfi megbeszélte, hogy kis idő múlva Budapest XI. kerületében, a Fehérvári úton egy társasház bejárata előtt találkoznak, ahol átadja a pénzt.

 

 

A rendőröknek még a pénzátadás előtt sikerült megállítani a helyszínre taxival érkező három 22 éves budapesti lakost, F. Gábor Márkot, G. Szabolcs Sándort és Cs. Lászlót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a három férfit csalás vétség kísérlet miatt előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd G. Szabolcs Sándort és Cs. Lászlót őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

police.hu


Hirdetés

Ha tetszett oszd meg ismerőseid között!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés