IV. kerület, Kerületi hírek, Police

Csalót fogtak az újpesti zsaruk

A férfi az általa is csak bérelt újpesti lakást meghirdette az interneten, és hat érdeklődőtől közel kétmillió forintot csalt ki kaució formájában.

A 30 éves budapesti K. Zsolt az újpesti bérelt lakását a főbérlő tudta és beleegyezése nélkül, a saját lakásaként meghirdette az interneten. A férfi az ingatlan bérbeadásával kapcsolatban 2018 júliusa és szeptembere között több érdeklődővel is megegyezett, és készpénz formájában kauciót vett át tőlük, azonban a lakás bérbeadása nem történt meg. K. Zsolt így három hónap alatt közel kétmillió forintot csalt ki a sértettektől.

Az újpesti nyomozók a férfi azonosítását követően elfogatóparancsot adtak ki ellene, majd 2019. február 25-én délelőtt egy XIII. kerületi lakásban elfogták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói K. Zsoltot hat rendbeli csalás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2019. február 27-én elrendelt.

Ha tetszett oszd meg ismerőseid között!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Hozzászólás lezárva.