Police, V. kerület

Rendőrségi jelentés

Mint arról korábban beszámoltunk, 2018. december 18-án egy, a Budapest V., Kossuth téren demonstráló férfi festékes flakonból fekete festéket fújt a nemzet zászlajának zászlótartó rúdjára, majd eltávozott a helyszínről.

T. Krisztián 31 éves soproni lakost a rendőrök percekkel a bűncselekményt követően, attól nem messze elfogták, és szándékos bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt 19 óra 33 perckor az előállítást megkezdték a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányságra. Az előállított férfi kérésének megfelelően a rendőrök 20 óra 57 perckor telefonon keresztül kiértesítették az általa megjelölt személyt, aki ezt a tájékoztatást megköszönte.

Nevezettet, aki kihallgatásán ténybelileg elismerte a bűncselekmény elkövetését, a rendőrök 2018. december 19-én 1 óra 58 perckor őrizetbe vették, és az őrizetbe vételről az általa megjelölt ugyanazon személyt 2 óra 20 perckor szintén kiértesítették.

Továbbá tény az is, hogy a férfi a fogdában megfelelő orvosi ellátásban részesült, és részére ugyanazon hatóanyag-tartalmú gyógyszer is biztosításra került.

Az egyes sajtóhírekkel ellentétben tehát tény, hogy a férfi által megjelölt hozzátartozót a rendőrség a leírt időpontokban kiértesítette, a férfi részére a megfelelő orvosi ellátás és hatóanyagában megegyező gyógyszer biztosítva volt.

police.hu

Ha tetszett oszd meg ismerőseid között!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Hozzászólás lezárva.