XIV. kerület, XIV. kerület

Utak építésével szépül meg a Városliget

A beruházás keretében a Colas Alterra új aszfaltburkolatokkal hoz helyre több mint 11 ezer négyzetméternyi területet, és a közvilágítást is kiépítik a parkban.
A Colas Alterra Építőipari Zrt. több mint 2,5 milliárd forint értékben kezd út- és közműfejlesztési munkálatokba a Városliget területén – derül ki az uniós közbeszerzési adatokból.

A Liget Budapest keretében megvalósuló beruházás tartalmazza többek közt az Ajtósi Dürer sor és a Zichy Mihály út közötti területen a meglévő utak és sétányok burkolatának elbontását. A kivitelezés részét képezi a létesítendő utak és sétányok nyomvonalán az új útburkolatok létrehozása is.

 

Liget Projekt
A Liget Budapest keretében megvalósuló beruházás tartalmazza többek közt az Ajtósi Dürer sor és a Zichy Mihály út közötti területen a meglévő utak és sétányok burkolatának elbontását. Forrás: magyarepitok.hu

 

A park területén összesen több mint 11 ezer négyzetméternyi aszfaltburkolatot építenek meg, ezen kívül kiépítik a csatorna- és elektromos hálózatot.

A közvilágítást is kiépítik a területen
A projekt keretében kiépítik az utak és sétányok menti közvilágítást, ennek részeként 290 darab pedig lámpafejes oszlopot helyeznek el. A beruházás részeként további tájépítészeti feladatokat és zöldfelület rendezési munkákat is elvégeznek majd.


Hirdetés

Ne kelljen könyörögnöd! Honlapod, tárhellyel, domain regisztrációval SEO-val, egyéni hirdetéssel két héten belül elkészül. Az árát ne kérdezd, mert el sem hinnéd.
Ha tetszett oszd meg ismerőseid között!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés