IV. kerület, Közlekedés, Sport

Útlezárások a rangadó miatt Újpesten

2019. április 20-án rendezik az Újpest FC–Honvéd FC labdarúgó mérkőzést az újpesti Szusza Ferenc Stadionban, ezért várhatóan 15 órától 21 óráig lezárják az Irányi Dániel utcát a Baross utca és a Labdarúgó utca között. Módosított útvonalon jár a 147-es autóbusz, és rövid időre korlátozhatják a 96-os buszcsalád forgalmát is.

Április 20-án, szombaton várhatóan 15 és 21 óra között biztonsági okokból lezárják a forgalom elől Újpesten az Irányi Dániel utcát a Baross utca és Labdarúgó utca között.

A forgalomkorlátozások miatt a közösségi közlekedés rendje az alábbiak szerint változik:

  • A 147-es autóbusz Újpest-központ M felé a Megyeri út–Fóti út–Baross utca útvonalon halad, a 30-as autóbusz megállóiban lehet rá felszállni.
  • Várhatóan a mérkőzés kezdete előtt, 16:30 és 17 óra között, illetve a mérkőzés végén, 19:45 és 20:15 között az Újpest, Fóti út felé tartó 96-os autóbusz a Fóti út–Julianus barát utca–Váci út–Fóti út útvonalon halad, a 147-es autóbusz megállóhelyeit érintve. A 196-os autóbusz Újpalota, Szentmihályi út felé a Fóti út–Megyeri út–Megyer, Szondi utca–Megyeri út–Fóti út–Váci út útvonalon jár, a 30-as, majd a 104-es autóbusz megállóit érintve.

Utazását ebben az időszakban is érdemes a BKK FUTÁR alkalmazással megtervezni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat úti célja elérésére.

Ha tetszett oszd meg ismerőseid között!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Hozzászólás lezárva.