Hírek belföldről, Hírek Budapest, Közlekedés

Szép napunk lesz ma és holnap

Már ami a közlekedést illeti.

2018. október 8-án és 9-én külföldi delegáció érkezik hazánkba, ezért hétfőn és kedden számos, elsősorban belvárosi főútvonalon kell időszakos forgalomkorlátozásra számítani, több közösségi közlekedési járat rövidített vagy módosított útvonalon közlekedik. Kérjük, aki teheti, lehetőség szerint használja a kötöttpályás közösségi közlekedési vonalakat, főképp az M2-es, M3-as és M4-es metróvonalat. Rövidebb időszakra korlátozzák a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környéki utakat, ezért akinek a repülőgépe 8-án hétfőn 11 és 14 óra között, illetve 9-én kedden délután indul, annak célszerű lényegesen korábban elindulnia otthonról. Október 8-án hétfőn reggeltől késő délutánig lezárják a Kossuth Lajos teret és közvetlen környékét, a téren az M2-es metró sem áll meg.

Hogy ki is jön?

A Török Köztársaság elnöke, Recep Tayyip Erdogan érkezése miatt. Ezzel kapcsolatban a DK, a találkozó elleni demonstrációját sem engedélyezte a rendőrség, hivatkozva az új gyülekezési törvénye, mely ezt azon a helyen a törvény nem engedi.

Címlap fotó: Orbán Viktor és Recep Tayyip Erdogan 2017. június 30-án. Fotó: Ho / AFP

 

Ha tetszett oszd meg ismerőseid között!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés