XVI. kerület

Útépítési munkálatok a XVI. kerület Mátyás utcában

A 44-es, a 46-os, a 146-os, a 174-es, a 244-es, a 996-os és a 996A autóbusz közlekedése módosul, mert a XVI. kerületi Mátyás király utcában az útépítési munkálatok folytatódnak 2018. szeptember 1-én (szombat) 4 órától, tervezetten szeptember 30-ig. A Mátyás király utca lezárása a Rákosi út és a Budapesti út között továbbra is érvényben marad. A Mátyás király utca és a Budapesti út kereszteződését (Mátyásföldi tér), a körforgalom építési munkái miatt lezárják. A Rákosi utat a Szlovák út és a Mátyás király utca között a városközpont irányában megnyitják, így mindkét irányban járható lesz.

Közlekedési rend
  • A 44-es autóbusz az Örs vezér tere M+H felé a Sasvár utca megálló helyett az Arany János utcában a Sasvár utca kereszteződése után áll meg.
  • A 46-os és a 146-os autóbusz Rákoskeresztúr, városközpont felé nem érinti az Ida utca, a Mátyásföldi tér és a Sasvár utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Jávorfa utcában az Ida utca kereszteződése után; a Budapesti úton az Olga utca kereszteződése előtt és az Arany János utcában a Sasvár utca kereszteződése után állnak meg.
  • A 46-os autóbusz Újpalota, Nyírpalota út felé nem érintik a Mátyásföldi tér és az Ida utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Budapesti úton a Párta utca kereszteződése előtt és a Párta utcában az Ida utca kereszteződés előtt állnak meg.
  • A 174-es autóbusz újra az eredeti útvonalon közlekednek.
  • A 244-es autóbusz a Centenáriumi lakótelep felé nem érinti az Ida utca, a Mátyásföldi tér és a Sasvár utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Jávorfa utcában az Ida utca kereszteződése után; a Budapesti úton az Olga utca kereszteződése előtt és az Arany János utcában a Sasvár utca kereszteződése után állnak meg.
  • A 244-es autóbusz az Örs vezér tere M+H felé nem érinti a Mátyásföldi tér és az Ida utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Budapesti úton a Párta utca kereszteződése előtt és a Párta utcában az Ida utca kereszteződése előtt állnak meg.
  • A 996-os és 996A autóbusz a Cinkotai autóbuszgarázs felé nem érint az Ida utca és a Mátyásföldi tér megállót. Az autóbuszok ideglenesen a Jávorfa utcában az Ida utca kereszteződése után állnak meg.
  • A 996-os és 996A autóbusz Újpest-Központ M felé nem érinti a Mátyásföldi tér és az Ida utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Budapesti úton a Párta utca kereszteződése előtt és a Párta utcában az Ida utca kereszteződése előtt állnak meg.

 

Ha tetszett oszd meg ismerőseid között!
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés