XVI. kerület

Útépítési munkálatok a XVI. kerület Mátyás utcában

A 44-es, a 46-os, a 146-os, a 174-es, a 244-es, a 996-os és a 996A autóbusz közlekedése módosul, mert a XVI. kerületi Mátyás király utcában az útépítési munkálatok folytatódnak 2018. szeptember 1-én (szombat) 4 órától, tervezetten szeptember 30-ig. A Mátyás király utca lezárása a Rákosi út és a Budapesti út között továbbra is érvényben marad. A Mátyás király utca és a Budapesti út kereszteződését (Mátyásföldi tér), a körforgalom építési munkái miatt lezárják. A Rákosi utat a Szlovák út és a Mátyás király utca között a városközpont irányában megnyitják, így mindkét irányban járható lesz.

Közlekedési rend
  • A 44-es autóbusz az Örs vezér tere M+H felé a Sasvár utca megálló helyett az Arany János utcában a Sasvár utca kereszteződése után áll meg.
  • A 46-os és a 146-os autóbusz Rákoskeresztúr, városközpont felé nem érinti az Ida utca, a Mátyásföldi tér és a Sasvár utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Jávorfa utcában az Ida utca kereszteződése után; a Budapesti úton az Olga utca kereszteződése előtt és az Arany János utcában a Sasvár utca kereszteződése után állnak meg.
  • A 46-os autóbusz Újpalota, Nyírpalota út felé nem érintik a Mátyásföldi tér és az Ida utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Budapesti úton a Párta utca kereszteződése előtt és a Párta utcában az Ida utca kereszteződés előtt állnak meg.
  • A 174-es autóbusz újra az eredeti útvonalon közlekednek.
  • A 244-es autóbusz a Centenáriumi lakótelep felé nem érinti az Ida utca, a Mátyásföldi tér és a Sasvár utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Jávorfa utcában az Ida utca kereszteződése után; a Budapesti úton az Olga utca kereszteződése előtt és az Arany János utcában a Sasvár utca kereszteződése után állnak meg.
  • A 244-es autóbusz az Örs vezér tere M+H felé nem érinti a Mátyásföldi tér és az Ida utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Budapesti úton a Párta utca kereszteződése előtt és a Párta utcában az Ida utca kereszteződése előtt állnak meg.
  • A 996-os és 996A autóbusz a Cinkotai autóbuszgarázs felé nem érint az Ida utca és a Mátyásföldi tér megállót. Az autóbuszok ideglenesen a Jávorfa utcában az Ida utca kereszteződése után állnak meg.
  • A 996-os és 996A autóbusz Újpest-Központ M felé nem érinti a Mátyásföldi tér és az Ida utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Budapesti úton a Párta utca kereszteződése előtt és a Párta utcában az Ida utca kereszteződése előtt állnak meg.

 

Ha tetszett oszd meg ismerőseid között!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés