Közlekedés

Nyári útfelbontási menetrend

A. Péter fovarosunk.info a Facebookon is

Ugye mindenki tudja, hogy a nyári Budapest kelléke az útfelbontások, terelések és egyéb autóst őrjítő események. Hát ez   idén sem lesz másként. Slusszkulcs fordít, láb a gázon, egyes….indulás.

Vágányfelújítás a Nagykörúton és az Irinyi József utcában június 14. 09:00 – augusztus 31. 22:00
Pályafelújítás miatt lezárták a belső sávot a Margit körúton a Széna tértől az Erőd utcáig, valamint a Széll Kálmán tér felé a Török utcától a Mechwart ligetig (várhatóan szeptember elejéig). A Margit körút a Margit híd és a Török utca felől is csak egy sávon érhető el.

Buszsávot jelöltek ki a Margit körúton a Mechwart ligetnél és a Tölgyfa utcában végig.

A Kis Rókus utcából és a Horvát utcából csak jobbra lehet kanyarodni, a Fekete Sas utcából pedig csak balra lehet kihajtani, a Rómer Flóris utca felé nem. (A Margit körutat a Bem József utca–Tölgyfa utca–Fekete Sas utca kerülő útvonalon lehet elérni.)

Hirdetés

Helyszín és rendezvénybiztosítással, távfelügyelettel, riasztórendszerek kiépítésével és üzemeltetésével valamint vonulószolgálattal foglalkozik.
Helyszín és rendezvénybiztosítással, távfelügyelettel, riasztórendszerek kiépítésével és üzemeltetésével valamint vonulószolgálattal foglalkozik.

Július 11-től a Margit körútról nem lehet jobbra kanyarodni a Henger utcába.

Nyár végéig a Boráros tértől a Csepreghy utcáig, illetve a Csepreghy utcától az Üllői útig buszsávot jelöltek ki, akárcsak Budán az Október huszonharmadika utca–Irinyi József utca útvonalon.

Megváltozott a forgalmi rend az Üllői úton a Nagykörútnál: az Üllői útról egyik irányból sem lehet közvetlenül balra kanyarodni a Nagykörútra (várhatóan augusztus közepéig). A Petőfi híd felé tartók a csomópont után a Kinizsi utcánál tudnak visszafordulni a Ferenc körút felé, a József körút irányában pedig a Liliom utca–Tűzoltó utca útvonalon kell kerülni. Az Üllői út forgalma sávelhúzással irányonként két sávban, a befelé vezető oldalon haladhat.

A Csepreghy utcát lezárták a József körútnál. A Pál utcából és a Tompa utcából csak jobbra lehet kanyarodni a körútra. A Knézich utca egyirányúsága megfordult a Bakáts tér és a Hőgyes Endre utca között.

Ismét megváltozott a forgalmi rend a Ferenc körúton a Mester utcánál: az Üllői út irányában megszűnt a sávelhúzás és a terelés, de a Mester utca és a Boráros tér között a belső sávot lezárták mindkét irányban.

bkk

Ha tetszett oszd meg ismerőseid között!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés