Rocker Boyler

Koós János – A család kérése

Rocker Boyler

Koós Jánosra (eredeti nevén Kupsa János)  nem lehetett azt mondani, hogy van aki szerette, és van aki nem. Őt mindenki szerette, hiszen minden korosztály számára volt valami mondanivalója, akár zeneileg, akár más tekintetben. A Pénzügyőrség zenekarától kezdve Hofin keresztül a “Kislány a zongoránál” Táncdalfesztivál  nyertes dalán át  egészen a Fradi szeretetéig, minden benne volt, aminek benne kellett lenni egy zenész életében. Koós János temetés március 20-án a Farkasréti temetőben. A család tudja, hogy rengetegen szeretnék tiszteletüket és kegyeletüket leróni, ezért lánya Koós Réka a közösségi oldalán közzé tett kérése temetés idejére:

“Édesapám, Koós János temetési szertartása 2019. március 20-án, 13:30-kor kezdődik a Farkasréti Temető Makovecz Terme előtt (Budapest 1124, Németvölgyi út 99).

Akik szeretnék leróni a kegyeletüket, ezt 13:30 és 14:30 között megtehetik, lehetőség szerint egy szál virággal.

14:30-kor hangzik majd el a búcsúbeszéd.

Ezután együtt kísérjük Édesapámat utolsó útjára, a temető művészparcellájába.

Arra kérjük a helyszínen megjelent sajtó képviselőit, hogy a temetői szertartás alatt és után is tartsák tiszteletben az elhunyt emlékét valamint a család fájdalmát és interjúkészítéssel vagy fotózással ne zavarják meg a gyászolókat.”

Én ezzel a zeneszámmal adózom emlékének

 

 

Ha tetszett oszd meg ismerőseid között!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés