Egyéb

Négy toronyból álló irodaházat emeltek a Váci úton

A 25 ezer négyzetméteres Promenade Gardens jellegzetes rozsdabarna épülete a Váci úti irodafolyosó részeként épült fel a fővárosban.

Hirdetés

Átadták a napokban Budapest legújabb irodaházát: a Horizon Development beruházásában felépült Promenade Gardens tervezési és kivitelezési munkálatait a DVM group végezte el – számol be az iroda.hu. A Váci út 80. alatt található ötemeletes üzleti és szolgáltatóközpont 25 ezer négyzetméternyi kiadható tereit már majdnem teljesen elfoglalták a bérlők. Többek között a Citigroup, az Electrolux és a Celanese is telepített részlegeket a négy toronyból álló épületegyüttesbe.

Szellős belső terek és magas belmagasság jellemzi az irodákat

A kiemelkedően környezettudatosra és energiatakarékosra tervezett komplexum a LEED Gold, BREEAM Very Good minősítéseket is megkapta: már a kialakításánál is figyeltek arra, hogy dolgozóbarát műszaki megoldásokat használjanak. Emellett az eredetileg hatemeletesre tervezett létesítményben a teljes magasság változtatása nélkül egy emelettel csökkentették a szintek számát, hogy a belmagasság jobb munkateret biztosítson.

 

A Promenade Gardens különálló tömbjei szellős struktúrát alakítanak ki, a fogadótérben viszont rögtön egy nagyléptékű közösségi tér várja a belépőt. A belső kert nyugodt környezete a fejlesztők tervei szerint pedig kellemes relaxációs helyszínt nyújt az épületben dolgozó alkalmazottaknak.

Ha tetszett oszd meg ismerőseid között!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Hozzászólás lezárva.