Egészségügy

Budai Irgalmasrendi Kórház fejlesztése

Szerző

A projekt részeként az intézmény két új épületet – egy hotelszárnyat és egy központi épületet kap, valamint a teljes műemléki épületet felújítják. A kivitelezési munkálatokat a Grabarics Kft. végzi, az építkezésen használt zsaluzatokat pedig a Peri Kft. biztosítja.

Stábunk a fővárosi Budai Irgalmasrendi Kórház építkezési területére látogatott el, ahol két ütemben zajlanak a munkálatok a Grabarics Kft. kivitelezésében. Legutóbb februárban számoltunk be a beruházásról. A projektek aktuális állásáról a kivitelező képviseletében Kazinczy László területi igazgatóval beszélgettünk.

 

magyarepitok.hu

 

A beruházás első ütemében 2017 novemberében kezdődtek meg a kórház hotelszárnyának építési munkálatai, amely jelenleg a szerkezetépítés befejező fázisában tart. Az épület négy pinceszintet foglal magába, amelyből 3 szint mélygarázs, a -1-es szint pedig egyfajta konyhatechnológiai tér, illetve elektromos trafóhelyiség – azok a funkciók találhatók meg itt, melyek használatosak lesznek az építkezés második ütemében is. Elkezdődtek az épületgépészeti és elektromos munkálatok is, a szerkezetépítést követően pedig szárazépítéssel folytatódik a kivitelezés…teljes cikket elolvashatja a magyaerepitok.hu oldalon

Ha tetszett oszd meg ismerőseid között!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés