Közlekedés, XI. kerület

Forgalmirend-változások az 1-es villamos vonalának meghosszabbítása miatt

Még március 30-a éjfélig lesz forgalmi rend változás a XI. kerületben

Az Etele út egyirányú a Somogyi úttól a Fehérvári útig. (A forgalom a Somogyi úttól a Tétényi útig a déli, a Tétényi úttól a Fehérvári útig az északi útpályán haladhat.) A Hadak útjáról nem lehet balra kanyarodni.

Tétényi úton az Etele útnál mindkét irányban sávlezárásra kell számítani. A Bártfai utcából és a Vahot utcából nem lehet kihajtani az Etele útra.

Gyergyótölgyes utcát egyirányúsították a Somogyi út felé építkezés miatt.

 

 

 

Fehérvári úton irányonként egy sávban haladhat a forgalom, a kifelé vezető oldalon a belső sávot, befelé pedig a külső sávot zárták le.

Tétényi úton a Kosztolányi Dezső tér felé közlekedő BKK-járatok vonalán új megállóhely létesült az Andor utca után, így a 103-as autóbusz Tétényi út/Andor utca megállóhelyével új átszállópontot alakítottak ki a Bikás park elérése érdekében.

Az 58-as és a 907-es autóbusz Kelenföld vasútállomás felé módosított útvonalon közlekedik, nem érinti a Bártfai utca megállót. A 114-es autóbusz mindkét irányban terelt útvonalon, a Tétényi út–Kondorosi út felé jár, több megálló kimarad.

A 103-as autóbusz Kelenföld vasútállomás felé módosított útvonalon, az Andor utca érintésével közlekedik. Kimarad a Bikás park és a Bártfai utca megálló.

Ha tetszett oszd meg ismerőseid között!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Hozzászólás lezárva.