Közlekedés

Budapesti Mobilitási Terv 2030

A fenntartható városi mobilitástervezés érdekében a Fővárosi Közgyűlés döntése alapján a Budapesti Közlekedési Központ elkészíttette a „Budapesti Mobilitási Terv 2030” egyeztetési anyagát és a hozzá tartozó stratégiai környezeti vizsgálatot (SKV).

Az SKV az egyes tervek, illetve programok környezeti vizsgálatáról szóló 2/2005. (I. 11.) Korm. rendelet szerinti tartalommal készült el, amelyet a Budapesti Mobilitási Terv 2030” egyeztetési anyagával együtt 2019. április 11. és május 11. között a www.budapest.hu oldalon lehet megtekinteni. Az észrevételeket a consul@bkk.hu e-mail címre várják.

Hirdetés

Dóra kozmetika XVII. kerület
Dóra kozmetika XVII. kerület

 

Budapesti Mobilitási Terv 2030, egyeztetési változat: I. Célrendszerek és intézkedések (a dokumentum itt letölthető)
Budapesti Mobilitási Terv 2030, egyeztetési változat: II. Közlekedésfejlesztési és beruházási programjavaslat (a dokumentum itt letölthető)
Budapesti Mobilitási Terv Közlekedésfejlesztési Beruházási Program (Stratégiai) Környezeti Vizsgálat (a dokumentum itt letölthető)
Ha tetszett oszd meg ismerőseid között!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés