Ebben a négyesben nem számít, hogy ki kicsoda

Megosztom

A polgármesteri kitüntetések alkalmából írja Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere a következőket Facebook oldalán. És igaza van!

„A helyi közösségek az igazság helyei, ahol a feladatok és megoldásaik is politikai szólamoktól függetlenek”.

– mondta egykor Sólyom László. És milyen igaza volt.


Gratulálok Cser-Palkovics Andrásnak, Székesfehérvár polgármesterének, aki a Polgármesteri Arany Pecsétgyűrűt, valamint Botka Lászlónak, Szeged polgármesterének, aki a Polgármesteri Ezüstlánc-díjat kapta a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) ünnepi konferenciáján!


A Polgármesteri Arany Pecsétgyűrű-díjat a MÖSZ azoknak a polgármestereknek az elismerésére alapította, akik kimagasló tevékenységükkel nagyban hozzájárulnak a magyar önkormányzatiság fejlesztéséhez, és legalább egy teljes cikluson keresztül betöltötték tisztségüket.


A Polgármesteri Ezüstlánc-díj, amit Botka László kapott pedig a MÖSZ legrangosabb elismerése. Azok a polgármesterek kaphatják meg, akik életpályájukat az önkormányzatiságnak szentelték, és kimagasló tevékenységükkel nagyban hozzájárultak annak fejlesztéséhez. Pont, mint Botka Laci.


Még egyszer gratulálok mindkét díjazott polgármesternek, pártállástól függetlenül megérdemelték az elismeréseket!Budapesti közélet Hangosabban, hogy más is hallja

  • Terelések, lezárások Budapesten
    by Budapest on 2024.05.08. at 06:42

    A kínai miniszterelnök és delegációja miatt a mai naptól lezárásokra és terelésekre kell számítani a fővárosban közlekedőknek. A BRFK tájékoztatása alapján május 8-tól 10-ig, szerda estétől péntek délutánig ideiglenes forgalomkorlátozásokra A Terelések, lezárások Budapesten bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.


Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .