Honlapszerkesztés SEO AdWords kampány

2003 óta foglalkozom honlapszerkesztés és honlap optimalizálással és online hirdetések kihelyezésével, valamint PR cikkek írásával. Ez alatt az idő alatt, rengeteg tapasztalatot szereztem a szöveges és banneres hirdetések megtervezésében és ehhez  létrehoztam több tucatnyi hirdetési felületet.

Olyan cégeknél dolgoztam mint az Internettudakozó Kft.  a  Cégorigó és az MCOnet Média Kft. mely kis és nagy vállalkozások számára nyújtott lehetőséget a bemutatkozásra.

Megyei városi és kerületi Facebook csoportok felügyeletével is foglalkozunk, mely remek lehetőséget kínál hirdetései elhelyezésére roppan költséghatékony módon. Minden kerületben rendelkezünk kerületi tartalommal rendelkező portálokkal. Az összes budapesti kerületben üzemeltetünk hírforrásokat, remek reklámfelületként is hasznosítva.

Nem kategorizálok tevékenységre, gyakorlatilag bármilyen vállalkozás hirdetését el tudom vállalni és ez most is így van. 2003-ban a kegyeleti szakma hirdetésében talált lyukat tömtem be ennek köszönhetően már szinte mindegyik vállalkozó számára biztosított az egyszerű, de  mégis hasznos oldal használata.

Ügyfeleim között megtalálható  autósiskola, szépségszalon, rovarirtás foglalkozó vállalkozás, de kőipari gépeket tervező ügyfelem is van. Számukra egyszerű de jól teljesítő oldalakat készítek. Nem okoz gondot kutyakozmetikusok számára megfelelő oldalt készíteni akár Szombathelyen  akár Kőbányán legye az.

Természetesen nyílt forrású blog motorok, illetve honlapok, illetve úgynevezett statikus oldalak tervezését és szerkesztését is vállalom.

Nem okoz gondot molinók, szórólapok és egyéb reklámtáblák elkészítése sem, de ha csak egy esküvői fotósorozatot, videóanyagot szeretne, vagy műtermi fotók elkészítésére gondol, az sem probléma. Oldalunkon igyekszünk bemutatni a lehetőségeket és megoldásokat.

Jelenleg több mint 100 vállalkozó oldalát, illetve hirdetését kezelem a lehető legolcsóbb áron. Természetesen Domain név regisztrálásra és tárhely szolgáltatásra is adok lehetőséget.

Napjainkra 23 kerületi  hírportálon megyei hírportálokon és a hozzá kapcsolt Facebook oldalakon illetve csoportokban országos hírekkel foglalkozó hírportálokon terítem szerződött ügyfeleim hirdetéseit és ezen felül megjelenést biztosítok számukra cég-adatbázisaimban is vállalkozásuk bemutatkozására.

Alapcsomagjaink már 60 ezer forinttól elérhetőek, mely tárhelyet, Domain név regisztrációt és egy honlap elkészítését is magában foglalja.

Ha bármiben tudok segíteni, kérjük írj nekem!

Hozzászólok