Varga Judit: az európai baloldal mindenkit elhallgattatna

Az európai baloldal mindenkit elhallgattatna, akivel nem ért egyet, és amikor lehetősége van rá, ezt meg is teszi – hangsúlyozta Varga Judit igazságügyi miniszter csütörtök este a Facebook-oldalán.

Kedden Janez Jansa szlovén kormányfő felszólította Sophie in ‘t Veld holland liberális európai parlamenti (EP-) képviselőt, hogy távozzon az EP demokráciafigyelő csoportjának éléről, mert nem tette lehetővé, hogy levetítsenek egy videoösszeállítást a szlovén médiahelyzettel kapcsolatos parlamenti vitában.
    Varga Judit megjegyezte, jól ismerik Sophie in ‘t Veld holland képviselőt, “akinek már egy évtizede a kedvenc hobbija Magyarország rágalmazása”.


    Hozzátette, a képviselő “abszurd módon” az Európai Parlament szlovéniai médiaszabadságot vizsgáló munkacsoporti meghallgatásán tiltotta meg a szlovén miniszterelnöknek, hogy nyilvánosan bemutasson egy a témával kapcsolatban készített videofelvételt.
    “Az ülést vezető képviselő önellentmondásokba keveredve, kioktató hangnemben magyarázkodva utasította el a szlovén miniszterelnök kérését” – fogalmazott Varga Judit.
    Az igazságügyi miniszter azt írta: ez újabb bizonyíték arra, hogy a “jogállamisági” ülések nem a demokráciáról és az alapjogokról, hanem a jobboldali vezetésű országokkal szembeni politikai boszorkányüldözésről szólnak.
    “Több tiszteletet Közép-Európának! Több tiszteletet a közép-európai állampolgároknak!” – zárta bejegyzését Varga Judit.

Lehullt a lepel‼️⚠️Az európai baloldal mindenkit elhallgattatna, akivel nem ért egyet, és amikor lehetősége van rá,…

Közzétette: Varga Judit – 2021. április 1., csütörtök

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .