Cargo City

Már hétvégén is betérnek a Cargo City raktárhoz

2021. április 3-tól a 200E autóbuszok már nemcsak hétköznap, hanem hétvégén is betérnek a Cargo City raktárhoz. A járatok a munkaidőhöz igazodva ejtik útba a Liszt Ferenc Airport területén található logisztikai központot.

A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre közlekedő 200E bizonyos járatai hétköznapokon már 2020. január óta érintik a repülőtér területén a közelmúltban átadott logisztikai központot, a Cargo City teherárubázist. A logisztikai központ területe és forgalma folyamatosan bővül, így a munkavállalók részéről igény merült fel a Cargo City területét érintő autóbuszközlekedés bővítésére.

Szponzorált tartalom

agyipoloskairtasbudapest.hu ágyi poloska irtás budapest

  • Innováció az ágyi poloska irtásban
    by mrhalyog on 2021.03.25. at 23:38

    Ezt a kezelésünket egy speciálisan ágyi poloska ellen kifejlesztett, forradalmi, 180 fokos szárazgőzt előállító berendezéssel végezzük, amely a forgalomban lévő irtószerekkel szemben […]

Annak érdekében, hogy a munkahelyekre a logisztikai központ dolgozói közösségi közlekedéssel is be tudjanak járni, a BKK 2021 áprilisától a Cargo City kiszolgálását hétvégenként is biztosítja. A tényleges utasforgalomhoz, valamint kimondottan a jellemző munkakezdéshez ésbefejezéshez igazodva a 200E járatok menetrendje hétköznap is módosul. A betérő járművek kijelzőjén a Liszt Ferenc Airport 2 célállomás mellett a Cargo City feliratot is feltüntetik.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .