Leégett egy gyorsétterem Csepelen

Megosztom

A fővárosi tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat egy huszonöt négyzetméteres gyorsétteremben. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének tájékoztatása szerint négy embert, köztük két gyermeket vittek kórházba.

Robbanás történt, majd tűz ütött ki egy gyorsbüfében Budapest XXI. kerületében, a Kossuth Lajos utcában, pénteken délután. A huszonöt négyzetméter alapterületű üzlethelyiség a tűzoltók kiérkezésekor teljes terjedelmében égett. A tüzet a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a fővárosi hivatásos tűzoltók, majd a földszintes, több üzletből álló épület tetőszerkezetét vizsgálták át.

Egy férfi és egy nő az arcán, illetve a nyakán égési sérüléseket szenvedett. Őket a fájdalomcsillapítás és az égési sérüléseik ellátása után a sürgősségi osztályra vitték. A helyszínen volt egy csecsemő és egy 10 év körüli kislány is, akik látszólag nem sérültek meg, de kivizsgálásra a mentők kórházba vitték őket – mondta az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Az egységek négy gázpalackot hoztak ki az égő helyiségből. A tűz a szomszédos üzlethelységekre nem terjedt tovább. Az előzetes információk szerint az eset kapcsán hét ember sérült meg. A robbanás, illetve a tűz keletkezésének körülményeit a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hatósági eljárás keretében vizsgálja – tájékoztatót a Katasztrófavédelem 


Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .